Ka teine mäng selline vaikselt, kuid energiliselt, lükatud ja kontrollitult võiduni. Sellist rahmeldamist tundub vähem olevat. Taga null, ees väravad ja 3p juurde mul pole sellevastu midagi kunagi olnud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Jällegi oli eluterve mängu vaadata ning see jookseb juba teist korda alles teisel poolajal paremini. Väravad kenad ja võinuks rohkemgi. Üks mega kombinatsioon, mis kahjuks väravaga ei lõppenud, oli juba suht vanakooli Barca moodi, aga siiski Slot tunnistas, et see 'lihtsalt juhtus' ägedate mängijate poolt, nad selliseid asju ei plaani/harjuta.
Jota ja Salah on päris teravasse seisu end saanud ning ennist rääkisime siin korra Diaz'est - täitsa tuleb. Nunez'il tuleb karm konkurentsi aasta kui teised terved püsivad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustJällegi oli eluterve mängu vaadata ning see jookseb juba teist korda alles teisel poolajal paremini. Väravad kenad ja võinuks rohkemgi. Üks mega kombinatsioon, mis kahjuks väravaga ei lõppenud, oli juba suht vanakooli Barca moodi, aga siiski Slot tunnistas, et see 'lihtsalt juhtus' ägedate mängijate poolt, nad selliseid asju ei plaani/harjuta.
Jota ja Salah on päris teravasse seisu end saanud ning ennist rääkisime siin korra Diaz'est - täitsa tuleb. Nunez'il tuleb karm konkurentsi aasta kui teised terved püsivad.
Kommentaar
-
ja siis sahistatakase, et Chiesa meile tulemas... mkay, veits paneb pead kratsima.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustja siis sahistatakase, et Chiesa meile tulemas... mkay, veits paneb pead kratsima.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustja siis sahistatakase, et Chiesa meile tulemas... mkay, veits paneb pead kratsima.
Funny mõelda, et viimased itaallased, kes meil tiimis veidi olid, olid vist Fabio Borini ja Balotelli.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitust
endiselt ootan kaitsvat/lõhkuvat poolikut tiimi hoopis.
e: Chiesa minul meeldibsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustVaadates Gravenberchi esitusi ja teades, et Endo on ka - ei oota kedagi juurde, ründesse veel eriti mitte. Samas tuleb möönda, et uuel bossil on õigus oma näoga tiimi ehitada.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
Gravenberch siis pigem hea ja meeldib? Endal on kahju, et Bayernis võimalust ei saanudki sisuliselt. Lootuatandev vend tundus olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustVaadates Gravenberchi esitusi ja teades, et Endo on ka - ei oota kedagi juurde, ründesse veel eriti mitte. Samas tuleb möönda, et uuel bossil on õigus oma näoga tiimi ehitada.
Lisaks. Gravenberch võimekus on meil siin alles hindamisel, eks Kahevõitlusi ja palle tagasi võita võiks/peaks nagu rohkem, kuid eks DMi töö hindamine ole tihtilugu trenna teha.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Väidetavalt siis Chiesa eest 12,5m naela... tasub proovida.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Kogenud Itaalia koondislase kohta on ta uskumatult odav, aga hoiatatakse, et polevat enam sama mängija, mis enne paari aasta tagust rasket vigastust. Suurt riski ta ei tähenda, aga hetkel ei kujuta ette, mis positsioonile ta võiks väljakule mahtuda.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar