Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    Viimasest 9'st mängust on tarvis 5 võitu ja 1 viik, kui Arsenal kõik mängud võidab!
    Nad vast pea rohkem vaatama, mis toimub nende taga.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
      Viimasest 9'st mängust on tarvis 5 võitu ja 1 viik, kui Arsenal kõik mängud võidab!
      Suht kindlalt piisaks 5 võidust, 4 kaotusest ka, sest seda väravate vahet Arsenal küll tagasi ei mängi. Realistlikum oleks nt 4 võitu, 3 viiki (9 mängust), kui teoretiseerima hakata - sellest samuti piisaks. Aga noh, ei usu küll, et Arsenal kõik mängud võidab, vaadates, kui kehvad nad on - ehk et ilmselt piisab vähematest võitudest ka...fun times!

Täna õhtul aga ma arvan, et hooaja seni kõige tähtsam mäng. Päris põnev saab olema. Selge on see, et Liverpool peab oma taset tõstma, võrreldes esimese mänguga, 1-0 võit on õhuke ning piisab PSG (kiirest) avaväravast, et nullist alustada. Gakpo peaks olema tagasi, ilmselt siiski pingil. Pakun, et alustab Nunez, välistatud pole ka Jones-Macca-Grav-Szobo keskvälja kasutamine taaskord, arvestades esimest mängu.

Kommentaar

Täna ootab ees karm õhtu, PSG tuleb siia ALL-IN mentaliteediga. Enamasti piisavalt noored ja vihased ja nende õhul ei lasu sellist ootuste stressi, nagu oli superstaardie ajal, mis on nende kasuks - uljalt peale ja kui tuleb, siis tuleb ja kui mitte, so what.
        Igatahes mida iganes Enrique meestel tegemata jäi (eelkõige löögitäpsus, muu oli paigas), siis tänaseks kindlasti mingid peened korrektuurid tehakse.

Meie ülesanne oleks nüüd ka mängu ohjasid enda kätte rohkem haarata, sest kuigi see buss oli ilus ja punane, ma ei tahaks et me sellise asja peale nüüd samamoodi pikalt läheme ka täna. Slot juba tegelikult polnud üldse rahul meie eelmise mänguga, küll aga tulemusega. Vast on nõue ka rohkem ise palli liigutada/kõigutada ja tagasi võita.

Kuna kiirus on PSG-l päris kõva, peaks ka ehk eelistama me mängijaid, kellel see külg mängust on rohkem pagasis kui mõnel teisel.

Koduväljakul kohe kuidagi ei tahaks nii tähtsat CL õhtut kaotada (viik on fine), aga kui peakski siit see PSG edasi minema, siis mina julgen neid pakkuda lausa finaalini välja. Suudaksid rappida teisigi.

Allright, kainet mõistust ja võhma tänaseks õhtuks! YNWA!

Kommentaar

Sellise mänguga nagu laupäeval muidugi kaugele ei jõua, peab lootma, et midagi suudetakse muuta. Võimalik, et läheb väga raskeks, sest mulle paistab, et hooaja väsimus hakkab vaikselt meestele peale vajuma. Jaksaks selle nädala veel, siis on aprilli eel vahelduseks võimalus koondistega madistada ja mõni mees saab ka hinge tõmmata.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Nunez algkoosseisus oleks mind üllatanud, aga ei. Jota saab Diaze ja Salahiga võimaluse üle hulga aja eurovärav lüüa. Üllatustevaba koosseis.

Kommentaar

Oli arvata et Donnarumma penaltitel tassima hakkab aga jah, viletsad pennud Poolilt peale Salah. PSG vääris seda peale esimest mängu ja kodumänguski ainult Alisson paistis silma. Dembele on hetkel parem kui kõik premmi mängijad aga silmaklappidega premmi fännid ei taha seda tunnistada sest lõunanaabrid kõik ju agrikultuursest liigast.

Kommentaar

Tuleb välja, et kui on intensiivne liiga, siis hooaja viimasel kolmandikul võetakse tossupommid ja kadumistrikid appi.

Mis seals ikka. Vast suudame njuuka vastu rahu säilitada ning liigas mitte Arsenali teha.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

2x posti, põlved, kannad, sääred ja mis iganes seal meie lööke blokkisid, aga kui pall sisse minna ei taha siis ei taha. Oli üks selliseid õhtuid. Loodame nüüd, et pühapäevaks ikka ära taastume.

Kommentaar

Algselt postitas Marduk Vaata postitust
                    2x posti, põlved, kannad, sääred ja mis iganes seal meie lööke blokkisid, aga kui pall sisse minna ei taha siis ei taha. Oli üks selliseid õhtuid. Loodame nüüd, et pühapäevaks ikka ära taastume.
                    Pariisi meestel oli selline päev nädal tagasi. Kaks peegelpildis mängu.
                    Maailmameistrid!!

Kommentaar

Mis silma hakkas? Mängu alguses mindi ehtkloppilikult uljalt ründama ja ehk kulutati liiga palju energiat liiga vara. Muidugi kui oleks värava saanud... aga see lasti hoopis vastasel lüüa. Üsna uskumatu kaitseprohmakas - raske isegi öelda, kes seal lõpuks süüdi oli. Teine poolaeg oli väga frustreeriv. Jah, vastane blokkis hästi ning vaht toimetas nagu kulda, aga meie ründajate saamatus paistis silma. Nunez Jota asemele tegi asja isegi hullemaks. Diaz on mulle juba pikka aega oma ebaefektiivsusega silma hakanud, jookseb ja töötab palliga, aga midagi mõistlikku korda ei saada. Salahi puhul jäid meelde sööduvead.
                      Lisaajal väsiti totaalselt ja osalt sunnitud vahetused võtsid igasuguse ründeisu ära. Prantslased tundusid aga lisaaja lõpus sama värsked nagu mängu alguses. Hämmastav.
                      Võib-olla tuleb ikkagi tõdeda, et meeskond pole piisav, et mitmel rindel kaugele jõuda. Midagi jääb puudu ja pingilt pole piisavalt samal tasemel alternatiive võtta.
                      Ma ei tea, mis karikafinaaliga saab. Slotil on tohutu probleem, kes üldse jaksab mängima minna. TAA jälle vigastatud ka - loovust jääb kuhjaga vähemaks.

PS Gakpo puudumine neist PSG mängudest võis otsustav olla. Kui ta on vormis ja väljakul, on 'pooli rünnak hoopis midagi muud. Eile tundus lõpus mängutunnetuseta ja poolvigane.

Kommentaar

Ma mõtlesin eile korra selle peale, et kas ja mis kombel eristub meeskonna komplekteerimine, kui:
                        a.) su liiga on suhteliselt ebavõrdne (loe: esineliku koht tuleks niiehknaa) ja saad komplekteerida meeskonda vastavalt Meistrite Liiga eripärale (kas see on üldse olemas?). Räägitakse ju headest karikatiimidest.
                        b.) komplekteerid meeskonna liigaks, kus on vaja kindlalt esinelikusse jõuda. Ehk iga mäng peab olema võidukas tiim, pingil samaväärsed asendajad jne.

Või on ikka ainult need variandid, et Inglismaa liiga "pole tegelikult" nii hea või lihtsalt ei jõua meeskonnad mitmel rindel nii head mängu näidata. Et, noh, psühholoogilisel tasandil "oled iga kooli/tööpäev väga hea motiveeritusega ehk neljaviieline" vs. "kui mingi nädal ei viitsi, siis lased kolme või kahe sisse või ei tee enda tööd päris täie tuhhiga, mistap keskmine hinne madal, aga kui oled motiveeritud, siis paned kulda (koolis võidad olümpiaade või teed eksamid meeletult heale tulemusele)". Noh, ala Pogba näide, kes oli suurturniiridel sitaks motiveeritud ja mega, aga kui läks hooaja peale, siis kukkus pikk pinge peale ja ei viitsinud.

Kommentaar

Nojah, kurb, oli see välja langemine ikka päris napp lõpuks

Aga PSG vääris edasipääsu, ma arvan, et hetkel nad on üks tugevamaid tiime Euroopas ning võivad finaali välja jõuda, kuigi Real/Atletico saab olema pähkel. Mingit krdi kasu pole grupivooru võitmisest, kui kohe nii kõva vastane vastu tuleb. Samas Reali/Atletico vastu kaotamine oleks vast valusamgi olnud. Järgmisel hooajal tuleks grupivoorus just nimme palju roteerida, tiimi värskena hoida, kuidagi proovida top 8 saada ning siis raudselt tuleks vastaseks mingi suva Rumeenia tiim vms

Ma ei tea jah, kas oleks pidanud kaitsvamalt peale minema, kontrate peale 1-0 edus, samas kui esimeses voorus see hästi ei töötanud...ei ole selle pingipoiste pendlaid lööma panemise poolt ka, Nunez ja Jones mõlemad tundusid ebakindlad, samas ei oska öelda, kes oleks pidanud lööma. Aga vahetustega jäädi võib-olla hiljaks, ehk oleksid Elliott ja Jones pidanud varem tulema.

Mida sellest kõigest järeldada?

Kodus ollakse kunnid (PL + liigakarika finaal), aga Euroopas mitte niiväga. No eks PSG-l kindlasti on kodune liiga lihtsam - tegelt nad saavad seal suht palju roteerida ja on seda teinud, aga ikka võtavad seal kindlaid võite. Niiet kindlasti nad olid värskemad. Teistpidi jälle - minumeelest on selge, et Liverpool pole piisavalt tugev, et mitmel rindel kaugele jõuda - liiga palju on ründes rõhk Salahi peal ning kui sealt ei tule, ei kipu üldse väga tulema. See kõik näitab, et arenguruumi on veel palju, eelkõige just rünnak vajab täiendust.

Kommentaar

Vinge vaatamine, esimesed 45 möödusid nagu 15 minutiga ja ega teine poolaeg igavam polnud. Võimas õhtupoolik ja kaks vastast kes teineteisele väga väärilised. Ketid läksid lõpuks maha ja meie tiim ei suutnud lisaaja teisel enam midagi teha. Penaltiseerias teadsin ette, et me seal ei triumfeeri. Donnarumma on piisavalt osav + mõned meie mehed sellist pinget praegu ära ei talu.
                            See et Nunez oli juba teine lööja oli feil, aga noh mis sa teed, ründaja oleks pandud niikuinii at some point lööma. Lihtsalt veel üks raske kott sellele mehele selga, ei saa öelda et oleks õnnestunud mäng. Ennustan et lepingu pikendust temaga ikkagi ei tule tulevikus. Sellised suured õhtud jäävad meelde.
                            Väga kahju igatahes, Liverpool ja Euroopa suured õhtud on mulle olnud alati väga tähtsad.

Igatahes ma isegi nüüd hoiangi pöialt PSG'le et nad kogu asja kinni paneks. Nii ei kaotanud me asjatult ja tegelikult tiimil on väga hea balanssiga sisu. Mendes oli MOM v siis Donnarumma, inspireerus Beckerist eelmisest kohtumisest.

Newcastle nautis et meie mehed end pidid ribadeks jooksma, nüüd tuleb mega taastumine teha, et karikafinaaliks valmis olla. See tempo ja need ründekäigud mis vahepeal eile sisse pandi, kui sama suudaks korrata, siis sellega Newcastle'i kaitse hakkama ei saa.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                              Ma mõtlesin eile korra selle peale, et kas ja mis kombel eristub meeskonna komplekteerimine, kui:
                              a.) su liiga on suhteliselt ebavõrdne (loe: esineliku koht tuleks niiehknaa) ja saad komplekteerida meeskonda vastavalt Meistrite Liiga eripärale (kas see on üldse olemas?). Räägitakse ju headest karikatiimidest.
                              b.) komplekteerid meeskonna liigaks, kus on vaja kindlalt esinelikusse jõuda. Ehk iga mäng peab olema võidukas tiim, pingil samaväärsed asendajad jne.

Või on ikka ainult need variandid, et Inglismaa liiga "pole tegelikult" nii hea või lihtsalt ei jõua meeskonnad mitmel rindel nii head mängu näidata. Et, noh, psühholoogilisel tasandil "oled iga kooli/tööpäev väga hea motiveeritusega ehk neljaviieline" vs. "kui mingi nädal ei viitsi, siis lased kolme või kahe sisse või ei tee enda tööd päris täie tuhhiga, mistap keskmine hinne madal, aga kui oled motiveeritud, siis paned kulda (koolis võidad olümpiaade või teed eksamid meeletult heale tulemusele)". Noh, ala Pogba näide, kes oli suurturniiridel sitaks motiveeritud ja mega, aga kui läks hooaja peale, siis kukkus pikk pinge peale ja ei viitsinud.
                              erinevus tuleb sellest, et PSG mängis oma liigamängu praktiliselt varumeestega, isegi Donnarumma polnud põhis. Liverpool, Southamptoni vastu seda teha ei julgenud.

Kommentaar

Meite omad on harjunud, et 90 minutit on vaja rauda taguda. Kõik üle selle on uus keskkond ja nagu oli näha, siis kett käis maha.

Kommentaar

Working...
                                X