Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Näed klubi ja trennade pähe?

selle jaoks pole pea sisse vaja näha, ma näen, et TAA lepingut varem ei pikendatud ega teda varem maha ei müüdud. ükski mängija pole asendatav - müüd suurema summa eest maha, las nuusutab enda head ilma kuskil mujal juba varem ja ostad uue poisi asemele.
    Dreams cant be buy

Kommentaar

Võib olla ta tahtis palganumbrit, millega on raske teda müüa? Nuh, nagu teil Rashid, Mountid, Jadonid.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

TAA ON NII HEA!!!! // vb tahtis palju palka??

pick one.
        Dreams cant be buy

Kommentaar

Ma ei vali midagi, sest ma ei tea ühe ega teise poole argumente või mis iganes uste taga toimus.

Kui sa tead, siis jõudu.
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
            Trenti hüvastijätuvideo oleks nagu AI-ga genereeritud – Nora Maria Londoni stiilis.

muidugi on tal täielik õigus teha oma elu ja karjääriga seda, mida tahab. samamoodi on Liverpooli fännidel täielik õigus olla pettunud, et kummardatud kodulinnapoiss liitub 1) tasuta 2) viimaste aegade vihaseima (euro)rivaali ja üleüldiselt üsna jälgi klubiga.
            Vot just, hästi kokku võetud. See emotsioon pole viha/pahameel, sest raske on olla väga pahane mängija peale, kes on nii palju andnud ja nii palju võitnud. See emotsioon, mis kaasneb, on jah pettumus, nagu sa välja tõid. Pettumus, kuna oma poisilt ikka ootad rohkem. Mitte tiitlite osas, ja ma jätkuvalt usun, et neid suudetakse ka ilma temata võita, vaid klubis püsimise osas.

Aga mis seal enam, nüüd tuleb vaadata tulevikku. Juba käiakse erinevaid nimesid välja ja Ornsteini andmetel on üks kandidaat Leverkuseni Frimpong, kes ise oleks huvitatud ja kellel on €35m väljaostuklausel. 24-aastane. Sellise mängija kohta väga madal hind. Väga kiire, tehniline, loov ja ründes hea, aga pole kindel, kui head need kaitseoskused on. Väga ründava mängijaga tegu. Saab olema põnev igatahes

Kommentaar

On nii mängija ise, kui ka mõned usaldusväärsed kõrvlaseisjad kinnitanud, et TAA jäämine klubisse ei takerdunud raha taha. Kas keegi valetab või vassib seda ma ei tea. Kuid ma loen siit välja, et see jäi tahtmise taha. Ja klubi on selles suhtes olnud ikka halastamatu. Kui ei taha, siis pole vaja. Kedagi vägisi kinni ei hoita.
              RM ei ole praegu kõige selgemad ajad, seega TAA võtab endale sellega samuti suure riski. Mis tast edasi saab sõltub juba temast endast. Paremal juhul läheb nii nagu Suarezel, kes sai Barcas hakkama, kesisemal juhul kaotab oma mojo nagu Coutinho või s*temal juhul saab tast juudas nagu Owen.
              Aga mingu tal hästi kõigi teiste va meie vastu!

Kommentaar

Ei ole usutav jah, et see raha taha jäi, sest 'pool olla talle äärekaitsja kohta enneolematut palka pakkunud. Samas täiesti loogiline, et klubis toimuvad muudatused ja ma usun, et kõik peale FSG finantstöötajate on rõõmsad, et TAA ei lahkunud kümnete miljonite eest eelmisel suvel, vaid aitas tiitli võita.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kuus aastat, aga tundub nagu oleks igavik möödunud. Jürgenil olid veel prillid ees.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                    Kuus aastat, aga tundub nagu oleks igavik möödunud. Jürgenil olid veel prillid ees.
                    Seitse vast ikka

Trent Alexander-Arnold has become involved in a controversy on Twitter after his alleged messages were revealed. The 20-year-old has been accused of

Kommentaar

Slot üritas pettumusest hoolimata muudest asjadest rääkida. Bradley alustab ja Jarelli kohta tuli üksnes kiidusõnu - kindlasti pole tal põhjust sel suvel pead norgu lasta. Arse vastu ootaksin esimese valiku keskvälja ja korralikku mängu.

Kommentaar

Me oleme Real Madridi feeder klubi olnud aastaid - korralik list ette laduda kui vaja. Ühtäkki tuleb see osadele fännidele üllatusena? Trenti osas olen siin juba varem kirjutanud - ei hullu, andku minna. Liverpool on piisavalt suur et ükskõikselt ja tugevalt edasi minna.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                          Me oleme Real Madridi feeder klubi olnud aastaid - korralik list ette laduda kui vaja. Ühtäkki tuleb see osadele fännidele üllatusena? Trenti osas olen siin juba varem kirjutanud - ei hullu, andku minna. Liverpool on piisavalt suur et ükskõikselt ja tugevalt edasi minna.
                          aga palun lao, sest mul ei tule peale oweni, alonso ja mcmanama kedagi pähe kes oleks väärt üleminekut
                          Dreams cant be buy

Kommentaar

Tibu rõõmuks on RM manu feeder klubi.. casemiro, varane. Pesas rõõmu kui palju

Kommentaar

Daamid lõpetasid seekord 7. kohaga. Võrreldes eelmise hooajaga korralik tagasiminek. Meistriks tuli ülivõimsalt Chelsea, kellele kaotati viimases voorus 0:1.

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust

aga palun lao, sest mul ei tule peale oweni, alonso ja mcmanama kedagi pähe kes oleks väärt üleminekut
                                Arbeloa - 238 mängu realis ja 2 meistrite liiga tiitlit.
                                Dudek läks varuväravavahiks ja rohkem vist polegi olnud jah.

Kommentaar

Working...
                                X