Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Võib olla ta tahtis palganumbrit, millega on raske teda müüa? Nuh, nagu teil Rashid, Mountid, Jadonid.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ma ei vali midagi, sest ma ei tea ühe ega teise poole argumente või mis iganes uste taga toimus.
Kui sa tead, siis jõudu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustTrenti hüvastijätuvideo oleks nagu AI-ga genereeritud – Nora Maria Londoni stiilis.
muidugi on tal täielik õigus teha oma elu ja karjääriga seda, mida tahab. samamoodi on Liverpooli fännidel täielik õigus olla pettunud, et kummardatud kodulinnapoiss liitub 1) tasuta 2) viimaste aegade vihaseima (euro)rivaali ja üleüldiselt üsna jälgi klubiga.
Aga mis seal enam, nüüd tuleb vaadata tulevikku. Juba käiakse erinevaid nimesid välja ja Ornsteini andmetel on üks kandidaat Leverkuseni Frimpong, kes ise oleks huvitatud ja kellel on €35m väljaostuklausel. 24-aastane. Sellise mängija kohta väga madal hind. Väga kiire, tehniline, loov ja ründes hea, aga pole kindel, kui head need kaitseoskused on. Väga ründava mängijaga tegu. Saab olema põnev igatahes
Kommentaar
-
On nii mängija ise, kui ka mõned usaldusväärsed kõrvlaseisjad kinnitanud, et TAA jäämine klubisse ei takerdunud raha taha. Kas keegi valetab või vassib seda ma ei tea. Kuid ma loen siit välja, et see jäi tahtmise taha. Ja klubi on selles suhtes olnud ikka halastamatu. Kui ei taha, siis pole vaja. Kedagi vägisi kinni ei hoita.
RM ei ole praegu kõige selgemad ajad, seega TAA võtab endale sellega samuti suure riski. Mis tast edasi saab sõltub juba temast endast. Paremal juhul läheb nii nagu Suarezel, kes sai Barcas hakkama, kesisemal juhul kaotab oma mojo nagu Coutinho või s*temal juhul saab tast juudas nagu Owen.
Aga mingu tal hästi kõigi teiste va meie vastu!
Kommentaar
-
Ei ole usutav jah, et see raha taha jäi, sest 'pool olla talle äärekaitsja kohta enneolematut palka pakkunud. Samas täiesti loogiline, et klubis toimuvad muudatused ja ma usun, et kõik peale FSG finantstöötajate on rõõmsad, et TAA ei lahkunud kümnete miljonite eest eelmisel suvel, vaid aitas tiitli võita.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKuus aastat, aga tundub nagu oleks igavik möödunud. Jürgenil olid veel prillid ees.
Kommentaar
-
Slot üritas pettumusest hoolimata muudest asjadest rääkida. Bradley alustab ja Jarelli kohta tuli üksnes kiidusõnu - kindlasti pole tal põhjust sel suvel pead norgu lasta. Arse vastu ootaksin esimese valiku keskvälja ja korralikku mängu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMe oleme Real Madridi feeder klubi olnud aastaid - korralik list ette laduda kui vaja. Ühtäkki tuleb see osadele fännidele üllatusena? Trenti osas olen siin juba varem kirjutanud - ei hullu, andku minna. Liverpool on piisavalt suur et ükskõikselt ja tugevalt edasi minna.Dreams cant be buy
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
aga palun lao, sest mul ei tule peale oweni, alonso ja mcmanama kedagi pähe kes oleks väärt üleminekut
Dudek läks varuväravavahiks ja rohkem vist polegi olnud jah.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar