Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Klavani intekas Jürgeniga. Mõnu vaikne vaatamine kurgihooaega.

Kommentaar

Nii. Põnev. Wirtz.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Huvitav saab olema mis positsioonil Wirtz siis hakkab mängima, kas seda False 9 kohta mida seni Jota rohkem teinud vms.

Kommentaar

Vaevalt, nr 10 ikka. Tuuakse korralik tipuründaja ka. Isak oleks retsi hinnaga aga ise kindlasti oleks huvitatud.

Kommentaar

Wirtz on ikka kõva ost!

Kindlasti hakkab mängima ründaja all jah. Siis Szobo liigub sellelt positsioonilt madalamale, Gravenberchi/Mac Allisteri kõrvale. Talle peaks sobima see - Szobo on korralik tööloom, teeb hästi pressingut ja võidab palle tagasi. Lisaks toob see rohkem sügavust ja jalgu keskväljale. Wirtzile meeldib palli hoida, sellega liikuda ning selle pealt teravust tekitada. Tipuründes läheksid neeb omadused suuresti kaduma, 100 mil eest oleks see natuke raiskamine sellise mängija puhul.

Ründaja toomisest on juttu olnud. Ilmselt läheb sellega natuke aega, kindlasti mingid valikud on kirja pandud, aga kas neid ka saada õnnestub...Isak? Ei usu. Tundub liiga kallis. Ma arvan, et loodetakse leida odavam ja natuke noorem vend, kellel vigastustega parem ajalugu. Eks näis, aga Isakul ka 3 a lepingut alles veel, niiet Newcastle ei pea kiirustama müügiga.

Kommentaar

Oleneb vist mis raha eest Nunez saadakse maha müüa. Napoli on väga huvitatud ja mingi 40-50 miljoni kanti peaks jääma. Ründajaturg on väga kuiv samas, njuka raudselt küsiks idiootliku hinna Isaku eest ja ta vist suht rahul ka seal.

Kommentaar

Plaanisin foorumist pikema suvepuhkuse võtta, aga kus sa siis saad. Harvey Barmy Elliott!!
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Vasakule kaitsesse on lisandunud Miloš Kerkez. Szobozlai koondise kaaslane, mis tuleb mõlemale mängijale ja klubile kasuks - väiksem koduigatsuse tasu (viitega nali).

Aga, Miloš minule meeldib ja väsinud Robertsonile hea uuendus - saab hakkama kaitses ning on päris hea jalaga.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Südamest rõõmus Tyler Mortoni üle. Pääseda pärast nigelat pingihooaega Inglismaaga mängima ja anda finaali lisaajal selline perfektne tsenderdus võiduväravaks. Vau! Loodan, et leiab endale klubi, kus mängida ja areneda.

Kommentaar

Arvestades, et just vasakkaitse oli nõrgim positsioon, siis Kerkeze ost on super. Ma vist ei liialda, kui ütlen, et oli lõppenud hooajal üks PL-i parimaid vasakkaitsjaid. Müstika, et ta on alles 21-aastane. No vinge ja ta on päris mitu aastat noorem, kui Ait-Nouri, kelle City ostis

Elliotti väravate üle alati hea meel, klassiga noor mängija ja loodan, et jääb veel vähemalt aastaks.

Kommentaar

'pooli fännist on alati rõõm lugeda. Loodan, et äkki võtab Alcarazelt seti.

Kommentaar

Quansah on läinud. Kuna ostetakse hulgi, peavad paljud lahkuma. Paistab, et paraku peamiselt Briti saartelt pärit mängijad.

Kommentaar

Asi rohkem selles, et kes mentaalselt õiges kohas.

Kommentaar

35 miljonit hea raha tema eest. Ma ei näinud piisavalt, et põhimeheks suudaks saada ja eks ilmselt igavesti varumeheks pigem ei ole mõttet hoida.

Kommentaar

Mulle tundub see tarbimisfestival esialgu väga ebasümpaatne. Küllap rõõmustan kui meeskond võitma hakkab, aga kõik 'pooli ümber toimuv tekitab sel suvel päris süngeid mõtteid. Liigutakse selgelt "globaalse brändi" suunas, kus oma kasvandik pole muud kui puhaskasum.

Kommentaar

Working...
                                X