Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Meenub möödunud hooajast, et ootasin pikalt, mil Quansah ja Elliot saavad võimaluse. Kui said, siis sain aru, millepärast Slot viltu vaatas - võistkondlik (kaitse)töö oli üsna kehva.
Aga ütleme nii, et sellist suve ei mäleta. Kui ma siin aastaid tagasi vingusin, et miks me naftaärikate moodi suve ei ole teinud siis nüüd pean vaikima. Tehtud. Olge meheks ja tooge tiitleid ja kopsikuid, sest ilma nendeta oleks see suvi flop.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitust
Kenasti tuleb välja kuidas erinevad managerid mängijaid näevad. Ma arvan, et Klopi all oleks Elliot kindlasti tulevikus põhis olnud, Quansha meibi (eksimusi oli piisavalt). Slot on sirgjoonelisem ja tahab kohe valmistoote lähedast materjali. Klopp oli nõus ootama ja kasvatama, kui nägi potensiaali.
Aga ütleme nii, et sellist suve ei mäleta. Kui ma siin aastaid tagasi vingusin, et miks me naftaärikate moodi suve ei ole teinud siis nüüd pean vaikima. Tehtud. Olge meheks ja tooge tiitleid ja kopsikuid, sest ilma nendeta oleks see suvi flop.
Neile, aga kes rõõmustavad, et Palace "jala maha pani". Ei maksa unustada, et nemad on 35+5 miljonist ilma.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustja pohhui see Isak, mängud näitavad, et me peame kiiresti hoopis Marc Guéhi ära ostma!
Summa mis pidanuks välja käima selle mehe eest on üllatavalt väike. Minuarust pigem 50milkut+ mees.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitust
Kenasti tuleb välja kuidas erinevad managerid mängijaid näevad. Ma arvan, et Klopi all oleks Elliot kindlasti tulevikus põhis olnud, Quansha meibi (eksimusi oli piisavalt). Slot on sirgjoonelisem ja tahab kohe valmistoote lähedast materjali. Klopp oli nõus ootama ja kasvatama, kui nägi potensiaali.
Aga ütleme nii, et sellist suve ei mäleta. Kui ma siin aastaid tagasi vingusin, et miks me naftaärikate moodi suve ei ole teinud siis nüüd pean vaikima. Tehtud. Olge meheks ja tooge tiitleid ja kopsikuid, sest ilma nendeta oleks see suvi flop.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Oi see on pikk nimekiri. Noored, kellest polnud kuulnudki, jätsin välja.
In
Hugo Ekitike
Transfer from Eintracht Frankfurt
Jeremie Frimpong
Transfer from Bayer Leverkusen
Alexander Isak
Transfer from Newcastle United
Milos Kerkez
Transfer from AFC Bournemouth
Giovanni Leoni
Transfer from Parma
Giorgi Mamardashvili
Transfer from Valencia
Armin Pecsi
Transfer from Puskas Akademia
Florian Wirtz
Transfer from Bayer Leverkusen
Freddie Woodman
Free transfer
Will Wright
Transfer from Salford City
Out
Trent Alexander-Arnold
Transfer to Real Madrid
James Balagizi
Loan to Forest Green Rovers
Owen Beck
Loan to Derby County
Dominic Corness
Contract expiry, signed for The New Saints
Harvey Davies
Loan to Crawley Town
Luis Diaz
Transfer to Bayern Munich
Ben Doak
Transfer to AFC Bournemouth
Harvey Elliott
Loan to Aston Villa
Vitezslav Jaros
Loan to AFC Ajax
Caoimhin Kelleher
Transfer to Brentford
Lewis Koumas
Loan to Birmingham City
Isaac Mabaya
Loan to Wigan Athletic
James McConnell
Loan to AFC Ajax
Tyler Morton
Transfer to Olympique Lyonnais
Darwin Nunez
Transfer to Al-Hilal
Jakub Ojrzynski
Contract expiry
Nathaniel Phillips
Transfer to West Bromwich Albion
Jarell Quansah
Transfer to Bayer Leverkusen
Luca Stephenson
Loan to Dundee United
Kostas Tsimikas
Loan to AS Romathe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Annaks selle akna hindeks 9/10, kui oleks tulnud Guehi, siis 10/10. Olen palju aastaid Liverpooli jälginud ning nii vägevat suve ei mäleta!
See Guehi värk oli üldse kummaline. Ma sellest saan aru, et Palace tahab teda hoida, aga samas nagu oldi valmis müüma, nõustuti summas, tegi juba medicali ära ja siis täiesti viimasel hetkel otsustavad ümber, sest asendust pole? Ma saan aru, et seda Brightoni venda nad ikkagi ei tahtnud asenduseks, aga need otsused oleks pidanud ammu ära tegema, mitte viimasele hetkele jätma. Liverpool oli summa nädalaid tagasi lauale pannud. Tulemuseks on see, et Guehi oli ilmselt juba mõtetega uues klubis, lekkis ka tema hüvastijätukiri ja -video ning nüüd siis nii. Mida mängija peaks tundma? See on häbiväärne tegutsemine Palace'i poolt, seda enam, et Guehi ise on olnud pikalt ustav ja kasulik klubile. Selline värk ongi põhjus, miks mängijad hakkavad laamendama, et soovitud üleminekut saada. Paraku räpane äri, aga suuresti just klubid ise on süüdi. Guehi ilmselt tuuakse siis talvel/järgmisel suvel, kui ta ümber ei mõtle. Seda siis juba väga soodsalt või suisa tasuta. Peab lootma, et Konate ja Gomez mõlemad samaaegselt viga ei saa.
Nendest kahtlustest-kõhklustest siin ei saa ma ka aru. Klubi on näidanud meeletut ambitsiooni, vajalikke positsioone täiendanud äärmiselt kvaliteetselt ja enamgi veel, suve net spend ikka Arsenalist väiksem, sest ca 200 mil müükidest, kusjuures müüdud valdavalt pingipoisse/noori, aga ikka võtab kukalt kratsima? No super aken ju lõpuks, et sellised täiendused! £130m Isaku eest on palju jah, aga ta on üks parimaid ründajaid, keda üldse saada ja PL-s ennast tõestanud. Lõpuks ei tule raha minu või sinu taskust ja klubil hetkel raha on, niiet tulebki proovida.
Mitte keegi ei suuda 50+ mängu 90 min mängida hooaja jooksul, lisaks veel kodused karikad. Seega kahe hea ründaja toomine ka igati loogiline. Vabalt võib olla, et paljudes mängudes Isak saab 60 min ning Ekitike 30 min. Või siis üks alustab liigas, teine paar päeva hiljem CL-s. Samamoodi rotatsioon keskväljal. Tänapäeva värk. Eelmisel hooajal ju oli paraku ohumärke, kui tiim hooaja lõpus ära väsis. Kahtlemata on nende ostudega tehtud ka väike noorenduskuur, mis on samuti vajalik. See on meistriklass, Edwards & Hughes!
Kommentaar
-
Jah - eks see on selline suurilma vaade, mida onoz9 siin esindab. Asjale sisse vaadates on paraku nii, et side kohaliku kogukonnaga on tiimil nüüd väga napp. Ainsad kohalikud poisid, kes mingilgi määral põhitiimi lähedal, on Curtis Jones ja Jayden Danns. Robbo, kes ilmselt ei olnud nõus veel klubist lahkuma, sai lohutuseks asekapteni paela, aga väljakule saab ta harva. Võib-olla juba jaanuaris peab temagi minema kusagilt mänguaega otsima.
Nukker tunne, et eelmisel hooajal oli see väheke rohkem minu klubi kui praegu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Nutmiseks leiab ikka võimaluse kui soovi on, aga sinu jaoks on ka klubi: https://en.wikipedia.org/wiki/Tranmere_Rovers_F.C.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJah - eks see on selline suurilma vaade, mida onoz9 siin esindab. Asjale sisse vaadates on paraku nii, et side kohaliku kogukonnaga on tiimil nüüd väga napp. Ainsad kohalikud poisid, kes mingilgi määral põhitiimi lähedal, on Curtis Jones ja Jayden Danns. Robbo, kes ilmselt ei olnud nõus veel klubist lahkuma, sai lohutuseks asekapteni paela, aga väljakule saab ta harva. Võib-olla juba jaanuaris peab temagi minema kusagilt mänguaega otsima.
Nukker tunne, et eelmisel hooajal oli see väheke rohkem minu klubi kui praegu.
Ahjaa, unustasin öelda, et Elliotti lahkumisest on jube kahju
Ta oli tõeline klubi fänn kes andis alati endast kõik. Super talent on ta endiselt, aga kahjuks ei õnnestunud läbi lüüa, sest alati jäi natuke puudu - kas siis vigastuste ja süsteemi mitte sobimise tõttu või lihtsalt kuna veel paremad mängijad olid ees. Ennustan talle väga head karjääri Villas, Emery on hea peatreener. Õnneks vist pandi tagasiostuklausel ka sisse
Kommentaar
-
Rahu, Elliott läks laenu, mitte müügidiiliga, all is not lost, kuigi jah ...
Kui ta seal tänavad punaseks värvib ja meie Salah täitsa ära väsib, siis on justkui plats naasmiseks ilusti olemas, aga eksmenäe.
Minule ta ka väga sümpaatne mängija, misiganes talendis vajaka jäi, siis sageli oma töökusega kompenseeris omajagu. Täistipus sellest muidugi üksi ei piisa, aga oli mänge kus ta tegi viisakalt ja väga vajalikult.
Kommentaar
-
Mina hindasin seda akent 10/10nest juba siis kui Isac'ut lukutaga hoiti ja Guehi'ist jutud väga olematud veel olid, seega oleme selles ostusprotsessis pigem ahneks läinud oma 10ne mitte andmisega. Piisab vaid kui võrdled eelmist või eelmiseid mitmeid enne seda. Metsik vahe.
Esimest korda 'väh minu eluajal', saime maitsta, mis tunne on olla 90ndate ManU, või City hiilgeag või terrorismirahade Chelsea Abramovich/Mourinho ajal. Buy everbody ja väga julgelt/ülbelt ning kõik tahavad tulla ka.
Katkematu võidudünastia ja kauakestva domineerimise otsingul on sõbrad kõrgemal. Ambitsioon on selge. Ise arvan et seda saavutada on kasvõi veel 3x rahaga raske. Lõpuks on tegemist inimestega platsil ja see on alati mingil määral bingo.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJah - eks see on selline suurilma vaade, mida onoz9 siin esindab. Asjale sisse vaadates on paraku nii, et side kohaliku kogukonnaga on tiimil nüüd väga napp. Ainsad kohalikud poisid, kes mingilgi määral põhitiimi lähedal, on Curtis Jones ja Jayden Danns. Robbo, kes ilmselt ei olnud nõus veel klubist lahkuma, sai lohutuseks asekapteni paela, aga väljakule saab ta harva. Võib-olla juba jaanuaris peab temagi minema kusagilt mänguaega otsima.
Nukker tunne, et eelmisel hooajal oli see väheke rohkem minu klubi kui praegu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar