See tuleb tulisem kohtumine kui varasemalt, sest oleme nüüd ausad, oleme suht tuusaldanud Njuukat üleminekuturul ja noh äri ongi karm. Meeleolud staadionil on ka kindlasti vastavad. Ennustan palju kaarte homme ja miks mitte ka vigastuste tekitamist. See aur muidugi ainult siis jääb ära kui poolajaks juba 3-0 saaks, aga seda juba ei juhtu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Oleme avaldanud soovi ühte nende mängijat osta ja kõik.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ega ei tea kas Isak ostetakse, suht 50/50 tundub. Isak on vist pöördumatult Njuukaga tülli läinud ning keeldub nende eest mängimast. Kui Liverpool pakub 100m+, siis oleks praegust olukorda arvestades rumal neil mitte müüa Isakut, eriti kui tõepoolest Newcastle PSR-ga raskustes on. Nad mängivad CL-i ja neil on õhuke tiim, neil on vaja sügavust keskväljale ning sügavust ja kvaliteeti juurde kaitsesse. Selle raha eest kahtlemata saaks seda teha, aga nende probleem on selles, et aken hakkab sulguma ning nad on täielik hunnik õnnetust üleminekute osas ja ei suuda mängijaid osta. Siin on mitu tahku, ilmselt peamiselt spordidirektori puudumine ja Saudidega asjaajamise keerukus. Kui juhtub ime ning Newcastle mõne päeva jooksul ostab korraliku ründaja (vihjeid selle kohta ringleb endiselt), siis usun Isaku müüki. Aga kuna nad on nii saamatud, siis kaldun arvama, et seda ei juhtu. Nad ei saa minna PL + CL hooajale vastu päris ilma tipuründajata - ilmselt nad üritaks Isaku tiimi tagasi tuua, umbes nagu kunagi Klopp Coutinhoga tegi. Ja siis müüksid talvel või järgmisel suvel - selleks ajaks vast ikka mingi lahendus leitakse.
Liverpooli seisukohast on asi üsna ärev, ma ütleks, sest rünne on selgelt liiga õhuke ja väga kahtlen, kas nii õhukese ründega suurtele tiitlitele mängitaks. Akna lõpuni on 10 päeva ning aeg hakkab ka otsa saama. See lootus veel on, et ehk on mingi hea plaan varuks, mida lähipäevil realiseerida suudetakse, aga me lihtsalt ei tea veel seda. Lisaks oleks keskkaitsesse jõudu juurde vaja, Guehi tulek on endiselt veel täiesti ebaselge...
Isaku osas ma ütleks veel, et palju on emotsioone ning ma saan aru, et Newcastle fännid on pahased, ja õigustatult, aga tuleks vaadata täit pilti. Esiteks ma ei ütleks, et Liverpool siin midagi valesti on teinud, peale selle, et on liiga palju lootusi ühe mängija ostule pannud, aga see ei pruugi üldse nii olla, me ei tea. Usaldusväärsemad allikad on väitnud, et Isak andis juba eelmisel suvel teada, et läinud hooaeg jääb klubis tema viimaseks. Ehk et Newcastle'l oli väga pikalt aega asendus leida. Liverpool oli ilmselt hästi informeeritud ning sooviti teda varakult hankida, tehti ju ka vastav pakkumine (ja £110m on VÄGA suur summa). Lisaks lubas Newcastle'i eelmine spordidirektor Isakule uut ja suuremat lepingut, aga lahkus klubist, ning lubadust ei täidetud. Tõsi, meeskonnaga mitte koos treenimine pole ilus lüke, raske on seda õigustada. Aga me ei tea kõiki detaile - ma kipun arvama, et on veelgi asju, mis Isaku ja klubi omavahelisi suhteid on rikkunud. Julgen öelda, et süüdi on rohkem Newcastle'i kui klubi tegutsemine, mis kõige selleni viis.
Mingeid idiootidest ex-jalgpallureid on ka tüütu kuulata Isaku teemal midagi tähtsa näoga rääkimas...Rooney ja teised, kes on öelnud, et mängijad peaksid ikka austama oma lepinguid, mitte nagu Isak...no kuulge, see jutt on tänapäeval täiesti debiilne - austama küll, aga mitte kümne küünega kinni hoidma. Esiteks peaksid siis kõigepealt klubid ise neid lepinguid austama, aga päris tihti suruvad klubid ise välja mängijaid, kellel on mitu aastat lepingul alles, sest klubi ise survestas mängijat/agenti pikka lepingut tegema. Chelsea tegi 8a lepingud ja ega keegi tõsimeeli arva, et nad kõiki neid mängijaid nii kaua hoiavad. Olgu see 5 või 8 aastat (uue noore mängija puhul), aga pikad lepingud on noorte mängijate puhul standard ning on kahtlemata klubidele rahaliselt kasulikud. Aga see tähendab ka seda, et klubid peaksid olema valmis müüma, kui mängija ise väga soovib lahkuda, isegi kui mitu aastat veel lepingul. City ju on alati valmis müüma ja leitakse ka korralikud asendused. Või näiteks nagu Brighton Mac Allisteriga - tehti uus leping, et klubi saaks tema müügist natuke raha teenida, klausliga, et klubi mängijat kinni ei hoia. Näe, asi toimis, ning kellegi omavahelisi suhteid ei rikutud, viisakalt mindi edasi. Miks siis Newcastle sama ei suuda teha?
Kommentaar
-
Algselt postitas onoz9 Vaata postitustLiverpooli seisukohast on asi üsna ärev, ma ütleks, sest rünne on selgelt liiga õhuke ja väga kahtlen, kas nii õhukese ründega suurtele tiitlitele mängitaks. Akna lõpuni on 10 päeva ning aeg hakkab ka otsa saama. See lootus veel on, et ehk on mingi hea plaan varuks, mida lähipäevil realiseerida suudetakse, aga me lihtsalt ei tea veel seda. Lisaks oleks keskkaitsesse jõudu juurde vaja, Guehi tulek on endiselt veel täiesti ebaselge...the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Müstika, kuidas on võimalik kümne mehe vastu niimoodi kontroll kaotada. Suures ostutuhinas on jäänud mängu põhitõed läbi käimata. Aga noh - ehk siiski alguse asi.
ilusad väravad samas ja tänu kolleegide rumalustele sai Rio ennast Premierile esitleda.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Müstika
Rio üle hea meel! Äge! Kurat need Newcastle'ga mängud on alati täiesti ulmelised.
Muidu peale selle imeliku võidu ja Rio värava midagi positiivset kaasa võtta pole...vabalt oleks võinud ka kaotus olla - 10 mehe vastu. Eelmise hooaja kontrollitud ja külmast mängust pole midagi alles vist? Täielik kaos platsil - esimene poolaeg oli täitsa juust ning teisel poolajal paistis, nagu oleks hoopis Liverpool olnud vähemuses. 2-2 peale tagasi lasta oli kohutav. Kuidagi on suvega jõutud sellisesse seisu, et pingilt tuuakse tipuründesse Chiesa, kuna pingil laiutab tühjus.
Kõvasti joppas, et Gordon selle ülirumala punase võttis. Aga niimoodi kaua rallit ei sõida...
- Likes 1
Kommentaar
-
Jah, see on huvitav, et mina ei muretse ründe pärast üldse, aga Konate vaatamine tekitab küll hirmu. Samas ma muidugi tean, et ta saab ja suudab kõvasti paremini - enesekindlus lihtsalt täiesti kadunud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Neljas viimases järjestikuses mängus 2 väravat sisse imeda on piinlik. Kahes viimases mängus 2:0 edu mängida on piinlikum. Aga mängida 2:0 edu maha 10-ne mehelise meeskonna vastu on peeglisse vaatamise kohta. Kaitse on täielik kaos nii standardite kaitsmisel kui lahtises mängus.
Ründes Hugo toidab ja noh Riooooooooooo! Poisil kulus 5 minutit et jalg valgeks saada! Super!
Kommentaar
-
Eile oli ikka korralik show. Meenutas mingit karika poolfinaali vms oma olemuselt. Igatahes sai ikka peast kinni hoitud et selline mäng lasti käest ära veereda ja lisaminutitelgi ju ründasid nemad rohkem kuniks Slot (pole enam kaotada midagi) noore ime Rio sisse pani ja voilaa - KULD. Slobole ka kõvasti punkte nii kenasti jätmise eest. Üldse annaks talle või Beckerile meie parima tiitli, sest nad paistsid töörate'is ikka kõvasti välja. Wirtz taas pigem lahja, aga mulle tundub et asi on ka selles, et varasemas tiimis on ta olnud suht staar ja harjunud palli niipalju saama - siin aga mitte niipalju ja peab oma hetki paremini oskama kasutada. Füüsilisusega oli ka tal täitsa tegemist eile või noh kellel ei olnud, sest Njuuka üks põhirelvadest/plaanidest see ka oli. Toimis. Meie sujuv mäng oli lõhutud. Anyway tööd on veel kõvasti teha, aga see et punktid siiski ära varastasime on ehe tipumeeskondade värk. Nii võib jätkata kui punktid ära tulevad, aga karikasarjades me saame kuskil varakult vastu näppe nii.
Fännid, kes veel eilset rõõmulainet tahavad nautida, siis tasub see video käima panna, rivaalfännide äng ja itk, kui Rio skooris, maruhea, skrollige viimase väravani
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJah, see on huvitav, et mina ei muretse ründe pärast üldse, aga Konate vaatamine tekitab küll hirmu. Samas ma muidugi tean, et ta saab ja suudab kõvasti paremini - enesekindlus lihtsalt täiesti kadunud.
Kommentaar
-
Jep. Ei tea kas Konate on oma peas Real Madridis juba? Nüüd küll aeg pea sealtsamusest välja võtta ja mängima hakata. Arvan, et ta esitused paranevad, St. James Park on megaraske koht ka. Aga asendust oleks vaja juba kasvõi seetõttu, et Konate ennast liiga mugavalt ei tunneks ja et vigastuse puhul oleks asendus. Praegu nii, et kui põhikeskkaitsja saab vigastada pikemaks ajaks, siis on juba p*rse majas. Kuigi siin vist ka see, et keskväli ei paku piisavalt head tuge kaitsele - ehk oleks vaja ka kedagi kaitsvamat Gravenberchi kõrvale? Noh, loodetavasti Szobo või Macca saavad Arsenali vastu selles rollis mängida ja pilt paraneb. Arsenali puhul teeb ausaltöeldes kadedaks, kuidas nad on väga hästi muutnud alg11 paremaks, aga samas toonud ka väga head sügavust. Vara vb öelda, aga mulle tundub, et neil on olnud parem üleminekuaken.
Ei usu ei Isaku ega Guehi toomist nii hilja. Ühte ei lasta ära, sest asendus puudub, teine ilmselt jääb seetõttu veel aastaks, et soovib saada enne suvist MM-i palju mänguminuteid. Palace's ta neid minuteid saaks ning ta on koondisele päris oluline lüli. Järgmisel suvel ilmselt oleks rohkem lootust mõlema toomiseks. Eks näis, kas kedagi üldse veel tuuakse, aga tundub kahtlane...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar