Macca leiutas ajamasina ja viis meid aastasse 1995. Kõik sakslased on halvad. Laena mängijaid ja mängita tüüpe, kes ei suuda põhimeeskonda ise jõuda või kes on 16. Mis joogid nii hea tulemuseni viivad?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
See oli küll lõpuime seal advokaatide juures. Teisel poolajal ei paistnud lootusekiirtki. Isak pehmem kui sulepadi. Kolmas vaht ka sel hooajal.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Ta mängude algul ikka üritab, aga ei ole teistega samal lainepikkusel ning valesöödud viivad enesekindluse.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
Esmalt võiks mängida selle peale, et sats oleks ühtlase töö-võidutahtega ning seda igas seisus.
Manu pole meist kordagi tabelis eespool olnud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Olen sel hooajal kõvasti võtnud meie liidrite kallal: VVD ja Salah ja seekord panid nemad täpid i-le. Tänan! Üks pisuke plaaster haavu täis hooajale.
Paat on üsna auguliseks tulistatud, aga põhja ei vaju ja jõuame CL sadamasse.
Seekrdimõttetu Everton, iga kuradi mäng, neile VIIK=VÕIT meie vastu (ka trübüüni fännidelt seda näha), see on luuser mentaliteet ja ei näe, et see kunagi muutuks.YNWA!Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Sa ei pea kõigest aru saama.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
Freddie Woodman - meie kolmas väravavaht, kes tuleb sellisest kohast nagu Preston North End, sai meie viimases võidumängus minuteid ning nüüd terendab teda Palace'i vastu lausa alustamine. Põnev ja palju edu talle! Tunnistab ise ausalt et on ärevil ja oleme reaalsed, kes poleks sarnases olukorras eks.
Positiivne on et, VVD ja Konate peavad end veel rohkem kokku võtma ja see lisasurve võiks neile ära kuluda, sest vv ei peakski ideaalis lappima halba kaitsetööd ehk nt vv-ga tekkivaid 1-1 olukordi, mis kahjuks on olnud reaalsus sel hooajal.YNWA!Kommentaar
-
Woodman oli noorena päris ok kiiper, mängis isegi noortekoondises, aga elu tõi ta Liverpooli number kolmeks. Ta pole veel isegi 30 täis, nii et noor alles vahi jaoks. Võib-olla saab tõesti veelkord ennast näidata ja järgmisel hooajal juba kuskil rohkem mängida. Hoian pöialt.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar