Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
lugesin seda ülevaadet Rafa soetustest ja nende saatusest ja mulle meenus, et seal olete te juba olnud. võimalik, et keegi on seda juba maininud, aga mulle torkas see igal juhul sõltumatult. Rafa on hispaanlase nahas Gerard Houllier!
tuleb mees kellel on justkui visioon. üks osa visoonist on mängupilt ja mehed, kes oma rolli välja mängivad. teine osa on, et mees ei tohi olla kuulus egomanjakk.
ja nii need ostud tekivadki. vaja suurt meest ründesse - Heskey, vaja tugevat kaitsvat poolikut Biscan, vaja kiiret ja tehnilist ründajat, aga egomanjalist Anelka ei kõlba - Diouf, vaja loovat ründajat, kes oleks Mickeyle ja Emilile mentoriks - Litmanen, poolsitta vasakwingerit - Barmby, poolsitta väravavahti - Westerveld.....
tulemuseks on ilgem persetäis 6-10 milkut maksvaid mehi, kellest enamus on peaaegu head.
tulemus oli kohe-kohe tulemas.
kas keegi on kunagi näinud vana öökulli ja rafat koos? ei ole! miks? nad on sama inimene!!!«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Saaks vaid kella tagasi keerata ja homme väljakule panna selle noormehe :
Peab tunnistama, et antud superstraiker mängis omajagu suurt rolli selles, kuidas minust üldse Liverpooli fänn sai.
Mnjah olid ajad...
Liverpoolist lahkumise järel neeti mängija ära ning nii pidevale vigastustelainele tema karjäär tüüriski. Tänaseks päevaks on vigastuse tase jõudnud juba otse kõrvadevahele välja, sest kuidas muidu saaks seletada premmi ühe rõvedaima särgi selga tõmbamist.
...and of course there's another thing called desperation.
Kust võiks homme see ime tulla ? Iisraelist ? Hollandist ?
Ometi ju mitte Brasiiliast ega Argentiinast ?
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMinust sai ka 'Pooli toetaja pärast 2000 a. EM'i, kuna väga meeldis Oweni mäng. Kas Gerrard mängib homme või mitte?
Fernando Torres and Glen Johnson are also struggling, but are both expected to make it." Nii et asi otsustatakse pmst. viimasel minutil.
Tahaks näha kuidas Owen Anfieldil vastu võetakse, mitte kõige soojemalt vast. Parimad päevad veetis ta igatahes Liverpoolis ja sama heaks või paremaks ta nüüd kohe kindlasti ei saa. Ma ei imestaks kui penalti puhul pandaks Owen selleks meheks kes Liverpooli võrku peab sahistama.
Väga raske mäng tuleb, ei ole väga optimistlik, eriti kui Gerrard ei mängi.
Kommentaar
-
Michael Owen
You let us down
you fu**ed right off
When the cards were down
Michale owen
Went to spain
Usually ended up
On the floor in pain
We were pissed off
So we were underdogs
We beat milan
Against all the odds
We lifted the big one
and you werent there
You were in the sunshine
fixing your hair
Then you went off
To the north east
To forfill your ambitons
they got fleeced
half a million for every goal
you were always injured
It left a hole
nobody scored and they went down
so you signed for united and became a clown
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMinust sai ka 'Pooli toetaja pärast 2000 a. EM'i, kuna väga meeldis Oweni mäng. Kas Gerrard mängib homme või mitte?
Pity the fool.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitust98 vs Argentiina.
Pity the fool.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar