Algselt postitas cosmix100
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustÜtle palun mulle mitu pealelööki ta tegi ja mitu söötu ta kokku andis?
Kommentaar
-
Degeni osas räägid õigust. Mind üllatas pigem postiivselt see, et ta sundis vastaseid tegutsema ning kaitsetöö ei olnud samuti laita.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Reservid kohtusid eile Manu omadega mingi kohaliku karika raames ja võitsid pendlatega. 1:1 lõppenud normaalajal 'pooli värava eest hoolitses Nathan Eccleston, kes vaid 24 tundi varem oli korraks liigakarikas väljakul käinud.
Kiidetakse keskkaitsja Ayala panust.
'pool: Bouzanis, Darby, Threlfall, Ayala, Mavinga, Irwin, Eccleston, Amoo, Saric (Mendy 81), Palsson (Weijl 65), Kacaniklic.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustNaljakas, kuidas seda venda peetakse Liverpooli päästjaks ning temast koguaeg räägitakse. Aga eks 20 miljoni kulutamise eest peabki haipi ka kõvasti olema.
Yet to take his first-team bow, the Italian nevertheless adorned a banner on the Kop on Sunday in which he was dressed as a gladiator next to the proclamation that "A hero will rise". A few more weeks on the sidelines and he would be a legend.Supplies!
Kommentaar
-
Ma usun, et Degen saab Johnsoni asemel hakkama, näitas Arsenali vastu head mängu. Gerrard ikka sama vigastuse tõttu väljas? Ei tea kas Aquilani saab rohkem mänguaega kui viimased kümme minutid mängust. Keskväljaga on asi üsna hapu ja keegi peab ka algkoosseisus alustama, kuid kahtlen kas Rafa raatsib panna Aquilani juba algkoosseisu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar