Algselt postitas Epic
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustSee raha mida ta Liverpoolis saab on ju jube väikeIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKao siti teemasse ja rõõmusta selle üle, palju araablased teile maksavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nugisemees Vaata postitustNohikule ei maksa araablased sittagi ju.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKao siti teemasse ja rõõmusta selle üle, palju araablased teile maksavad.
Kommentaar
-
Musta huumoriga ja läbi pisarate naeratada üritades võib ju öelda, et vähemalt ei saa me hooaja lõpus kurta, et tiitel jäi tänu viikidele saamata.
PLis siis 2x City vastu tulemas ja siis Neverton. Rasked, väga rasked mängud. Mis puutub Carrasse, siis on ta täis loll. Kui sa oled veel 1 vähestest tervetest põhimeestest väljakul siis ei tasu kurat viimastel minutitel kaarti norida.
Rafa katsetused "õiget" koosseisu leida tunduvad mulle pigem agoonias tõmblemisena. Vaatame mis saab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustRafa katsetused "õiget" koosseisu leida tunduvad mulle pigem agoonias tõmblemisena. Vaatame mis saab.
Võib ainult rõõmus olla, et mul enamasti nädalavahetustel võimalust pole neid mänge vaadata.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ei tea küll kui usutav asi see on, aga Liverpool Stars Steven Gerrard & Fernando Torres Facing Possibilty Of Surgery - Report
Siis teil kohe eriti ränk olukord. Oleks vaja siis Valencia'st 3 meest ära osta klubi päästma (kui te raha saaks)
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustLiverpool squad: Reina, Cavalieri, Carragher, Ayala, Darby, Insua, Agger, Kyrgiakos, Kuyt, Lucas, Benayoun, Aquilani, Babel, Mascherano, Spearing, Plessis, Ngog, Voronin, Torres.
No sellised mehed lendasid siis täna Prantsusmaale.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar