Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
PLis siis 2x City vastu tulemas ja siis Neverton. Rasked, väga rasked mängud. Mis puutub Carrasse, siis on ta täis loll. Kui sa oled veel 1 vähestest tervetest põhimeestest väljakul siis ei tasu kurat viimastel minutitel kaarti norida.
Rafa katsetused "õiget" koosseisu leida tunduvad mulle pigem agoonias tõmblemisena. Vaatame mis saab.
Rafa katsetused "õiget" koosseisu leida tunduvad mulle pigem agoonias tõmblemisena. Vaatame mis saab.
No eks ta vist agoonias ongi, sest valikuid pole ju enam sugugi. Vaatasin imestusega seda laupäevast koosseisu - poleks eales arvanud, et selline seltskond 'pooli nime all liigat mängima läheb.
Võib ainult rõõmus olla, et mul enamasti nädalavahetustel võimalust pole neid mänge vaadata.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kuna 'Pooli poisid on inglaste hulgast mulle kõige sümpaatsemad, soovin teile edu täna, kuigi mulle meeldiks ka võimalikult vähe britte knockout riungis näha. Seega kahe otsaga asi.
Siiski neist kõigist rohkem sobib edasi saama just Liverpool, seega gogo!! YNWA!
Kommentaar