Algselt postitas hos7age
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Täna oli 'pooli seisukohalt tõesti päris hea päev. Darbi läheb kahjuks ülekäte. Liiga palju on seda jalgadesse sõitmist ja kätelaiutamist juba. Palju stiilsem oleks vastasele hea mänguga koht kätte näidata.
Meeldis see, et kümnekesi siiski julgeti mängida ka ning lõpus ei tekkinud sel hooajal nii tavapärast paanikat.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
lollakad, homod, värdjad- minge paar lehte tagasi ning rääkid ikka teemast!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustKes siin kolmanda koha püüdmisest rääkis?
Algselt postitas zip[Pika mitte midagi ütleva jutu kirjutasid."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas hos7age Vaata postitustLoe natukene eespoolt.
Täpselt teemasse sellisel juhul ju.
Sinu postitus ei öelnud midagi sest sa rääkisid ainult "kui läheks nii" "kui läheks naa" "kui võidaks" jne. Pealegi, sellise Arsenali vastu (nagu ta oli Chelsea ja ManU vastu) on kõik võimalik.
Igatahes, seda kuidas keegi hooaja lõpetab, vaadakem kevadel, eks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustHighlightse on keegi leidnud ? Mul ei õnnestunud veel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar