Mäng täitsa OK. Vähemalt minnakse 1-0 eduseisus võõrsile.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
No Unirea plaan oligi algusest peale umbkaitses istuda, proovi sa nüüd nende vastu ilusa mänguga võita. Nõustun, et korralikult saadi hakkama. Vastastel endal mingit võimalust seal küll ei olnud.
Minu arvates võiks Benitez juba Babelit alustama ka panna ning Dani Pachecole rohkem võimalusi anda.
Jääb siis City pela ootama.
Kommentaar
-
Ma olen nõus selle skooriga, mis Jose mingi aeg siin pakub kindlasti.
Aga kuuldavasti http://liverpoolfc.tv andmetel on Torres valmis mängu sekkuma täna. Alustama ta kindlasti ei hakka, aga siiski super uudis. (Y)
Ja seal võidetakse, et mäng toimub täna kindlasti. Muretsemiseks pole põhjust. : )
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustLoodan, et mitte. Võiks Shittile koti rõvedalt pähe tõmmata. Jose, mis seisuks jääb?
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustHeh, mingi imelik tunne ütles mulle Jose pakutud skoori vaadates, et täna tuleb suurem võit. Sest alati kui Jose paneb entusiastlikult 4:0 vms siis peab suuresti pettuma ning leppima kaotuse või viigiga.
Ainult 1h ja 49 min kick-offini.
Kommentaar
-
Liverpool: Reina, Carragher, Skrtel, Agger, Insua, Kuyt, Lucas, Mascherano, Maxi, Gerrard, Babel. Subs: Cavalieri, Torres, Benayoun, Aquilani, Riera, Aurelio, Kelly.
Krt,vaadates tegelikult siis tänast koosseisu,arvan,et siit peaks nüüd küll võit ära tulema!Loodame,et Torres ikka tõesti päris terve on,mitte ei panda jälle poolvigasena mängu ja üldse loodan,et teda polegi täna vaja!Ja Babel kohe sees,lõpuks Rafal mõistus pähe tulnud:Et siis pöidlad pihku!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustLiverpool: Reina, Carragher, Skrtel, Agger, Insua, Kuyt, Lucas, Mascherano, Maxi, Gerrard, Babel. Subs: Cavalieri, Torres, Benayoun, Aquilani, Riera, Aurelio, Kelly.
Krt,vaadates tegelikult siis tänast koosseisu,arvan,et siit peaks nüüd küll võit ära tulema!Loodame,et Torres ikka tõesti päris terve on,mitte ei panda jälle poolvigasena mängu ja üldse loodan,et teda polegi täna vaja!Ja Babel kohe sees,lõpuks Rafal mõistus pähe tulnud:Et siis pöidlad pihku!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar