Mis Reina sai 20 minutit ennem mängu lõppu kollase kaardi mängu venitamise pärast ? Mida kuradit naq ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Eks see paras põrgu oli seal, seda nii Liverpooli meestele kui ka kastikohtunikele. Jube kahju, et Torres oma võimalust ära ei löönud, kodumängule oleks palju kergem olnud minna 2:2 viigilt. Babel ise mängis lolli, pole vaja minna torkima, sama käib ka Aggeri kohta kes kogu aeg kohtunikuga vaidles. Teisele mängule minna on raske, palju kaarte all ja varumehi just üleliia meil ei ole. Vähemalt on üks võõrsilvärav all.
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustMis Reina sai 20 minutit ennem mängu lõppu kollase kaardi mängu venitamise pärast ? Mida kuradit naq ?
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitust
Eks see paras põrgu oli seal, seda nii Liverpooli meestele kui ka kastikohtunikele. Jube kahju, et Torres oma võimalust ära ei löönud, kodumängule oleks palju kergem olnud minna 2:2 viigilt. Babel ise mängis lolli, pole vaja minna torkima, sama käib ka Aggeri kohta kes kogu aeg kohtunikuga vaidles. Teisele mängule minna on raske, palju kaarte all ja varumehi just üleliia meil ei ole. Vähemalt on üks võõrsilvärav all.
kahjuks suutsid vastased kohtuniku end haletsma panna ja meil leidus mõni, kes sellega kaasa läks.
Aggerile on alati meeldinud enda agressiivsust väljendada - tema käitumine pole midagi uut. Babbel on aga vist paari räpifilmi hiljuti vaadanud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKuna huvitav Agger oma värava ära lööb. Juba mitu mängu olen tähelepannud, et nillib ja nillibIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Benfica-Liverpool, 1.aprill
Kohtunikest tegelikult päris kahju...
Ei olnud önne selles mängus Liverpoolil, vile oli reeglitepärane. Kastikohtunik fikseeris käega mängu-oli näha, et peakohtunik oleks andnud lihtsalt nurgalöögi. Võib olla see suluseis Torrese värava puhul jääb kripeldama, aga mis teha-see on JALGPALL! JOKK!
Kommentaar
-
Algselt postitas kaups Vaata postitust
vile oli reeglitepärane.
Mina nii ikka ei arva Penaltid olid jah õieti antud, aga see punane oleks pidanud olema kollane ja pigem siis Benfica mängijale punase andmasigpic
Kommentaar
-
No nüüd tuleb ilmselgelt välja kaupsi ja k-punkti erinevus, ühel on veel puna-valged prillid ees ja teisel pole. See punane oli täiesti õigustatult antud ja varemgi selliste zestide eest saadud, enamus jaolt on need olnud küll suunatud kohtuniku poole kuid seekord oli asi samavõrd idiootne.
Kommentaar
-
Homme Birmingham võõrsil, Liverpool võiks ikka ära võita. Kindlasti saab olema raske mäng, aga kui neljandat kohta tahetakse, peab õppima ka võõrsil võitma. Tottenham sai Sunderlandilt 1-3 suskamisse, nendega on hetkel vahe 'pooliga 4 punkti. Neljandaks tõusis nüüd City kes küttis Burnley'le 6-1 sauna. Hoian pöialt, et ikka pool krabaks neljanda, parem nemad kui City CL'is.
Kommentaar
-
Nonii, täna siis mäng Birmingham'i vastu. Pidades silmas tabelit ning neljapäevast mängu, oleks võit väga oluline. Täna võiks neid mängitada, kes benfica vastu ei saa mängida. Kaugel Aurelio oma vigastusega on? Meil pole vist kedagi vasakule panna rohkem.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustNonii, täna siis mäng Birmingham'i vastu. Pidades silmas tabelit ning neljapäevast mängu, oleks võit väga oluline. Täna võiks neid mängitada, kes benfica vastu ei saa mängida. Kaugel Aurelio oma vigastusega on? Meil pole vist kedagi vasakule panna rohkem.
Selline teade märtsi lõpust, rohkem öeldud ei ole.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar