no aga võtke siis streik üles. pildid ja plakatid ja....mulle kodusemast inglisejalgpalli teemast võite mõned ilusad sallid ka leida, kui endal mõnda muhedat värvikombinatsiooni hetkel pähe ei tule.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
ega ilmselt ei aitagi. ma arvan, et see on rohkem selline "i told you so" värk, kui pärast midagi untsu peaks minema.
mulle kui manu toetajatele valmistab antud võlg loomulikult muret, aga ma usun, et glazerid on piisavalt omakasupüüdlikud jänki närakad, et nad ei taha endale sellist miinust nagu praegune miinus on, kuskile cv'sse saada.
teil on muidugi raske, nii omanikud kui treener on debiilikud.
a seda enam: kelner välja!buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMis imesid sa teed 26-aastase mängijaga, kellel jalg valutab?
Mängijaoskusi tal jagub, kuid stabiilsuses julgen ka tulevikku vaadates kahelda. Rahahädas meeskonna riskiost.
No te mainite, et tal jalg valutab
Kuid mis seda valu põhjustab? See ongi vaja korda saada
Ja ma ei usu, et liverpool oleks ostnud mängija kelle jalg on jäädavalt läbi
Ma ikka oleksin vähe optimistlikumOle sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Algselt postitas mcliverpool Vaata postitustNo te mainite, et tal jalg valutab
Kuid mis seda valu põhjustab? See ongi vaja korda saada
Algselt postitas mcliverpool Vaata postitustJa ma ei usu, et liverpool oleks ostnud mängija kelle jalg on jäädavalt läbi
Delfis selline lahe uudis:
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustDelfis selline lahe uudis:
http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/....d?id=30261523the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMis asi see Life Sports on? Vabandust, tõesti ei viitsi guugeldada.
Olen kuulnud selle kohta, et seal pidavat pidevalt selliseid pool fake uudiseid olema. Ma seda nii tõsiselt ei võtaks aga mine sa teaOle sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Algselt postitas mcliverpool Vaata postitustDigi tv muidu
VSB kannab kuid noh, ei hakka seda tellima kaINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustJaga paketi maksumus aprilikuu päevadega saad teada palju arvele lisandub ehk päeva maksumus on aprillis 3 eeku. Pole just tappev ju
Kommentaar
-
Benitez jutt ärritab mind. See, et klubi uusi investeeringuid vajab, on ilmselge. Aga, et need investeeringud Rafale veel ühe uue meeskonna ostmiseks tuleks anda, ma nõus ei ole. Seda teed on juba piisavalt proovitud.
Reservide lootus liiga võita sai tagasilöögi kui kaotati Wiganile 2:3. Koosseis oli muidugi nõrguke ka, ükski meestest pole esitiimi õhku isegi nuusutanud.
'pool: Gulacsi, Mendy, Cooper, Mavinga, Palsson, Irwin, Duran (Kolhert 78), Amoo (Saric 70), Bruna, Brouwer, Dalla Valle (Kacaniklic 62).the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcliverpool Vaata postitustAga on mingeid uudiseid ka muidu tänase mängu kohta? Kes mängib, kes mitte jne?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitust
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar