Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
LFC kodukalt võib ridade vahelt lugeda, milline segadus klubis valitseb. Akadeemia treener sai Facebookist teada, et Jack Robinson sõitis esitiimiga Hulli ning pääses seal isegi platsile. Ise veel oli imestunud U18 laupäevase mängu aegu, et ei tea kus see Jack on.
Kuskil meedias pidavat olema siis arutlus, et Real Madrid on pannud 26milli Gerrardi jaoks kõrvale + mingi mängija. Kõige tõenäolisemaks peetakse mängijat VDV.
Kõik on meedia spekulatsioonid kuid loodan, et SG teeb õige valiku ning jääb 'pooli
Ma ei usu, et Gerrard nii loll oleks, et Reali läheks.
kohe 30seks saav ilmselgelt enda parimad päevad minetanud (kui teist noorust peale ei tule) potensiaalitu külameeskonna kapten, kellel on nüüdseks juba kõrini debiilsest treenerist ja veel debiilsematsest omanikest, mäekõrgusest laenukoormast (jah, ma tean, ManUl on ka) ja sellest tulenevast hälbest satsi komplekteerimisel, ei oleks üldse loll kui ta ränga palga eest hispaania päikese alla pikutama läheks.
kohe 30seks saav ilmselgelt enda parimad päevad minetanud (kui teist noorust peale ei tule) potensiaalitu külameeskonna kapten, kellel on nüüdseks juba kõrini debiilsest treenerist ja veel debiilsematsest omanikest, mäekõrgusest laenukoormast (jah, ma tean, ManUl on ka) ja sellest tulenevast hälbest satsi komplekteerimisel, ei oleks üldse loll kui ta ränga palga eest hispaania päikese alla pikutama läheks.
Jep, miks mitte. McManaman läks ja pikutamise asemel võitis seal nii mõnegi kauni karika.
Mina olen Gerrardi lahkumisega nõus. Ainult teises inglise klubis teda näha ei tahaks.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
No ma ei oskaks midagi sellise tehingu peale öelda
Näiteks Gerrardi eest 26milli + Rafael Van Der Vaart?
Kunagi oli see RVDV ikka väga kõva mängumees Saksamaal
Enam ma ei ole tema mänge jälginud ning ei oska tema kohta midagi hetkel öelda
Nah 'pool ei ole potensiaalitu külameeskond. Potensiaali oli ja on, kuid selle realiseerimine on madal.
Ootan huviga suve ja loodan näha normaalseid liikumisi meeskonnas. Kümne küünega ei tahaks vist kellestki peale Torrese ja Gleni kinni hoida. See kas SG jääb või lahkub on tema enda otsustada. Viha ei pea ja minu jaoks on ta end ajalukku kirjutanud nii ehk naa.
Nah 'pool ei ole potensiaalitu külameeskond. Potensiaali oli ja on, kuid selle realiseerimine on madal.
Ootan huviga suve ja loodan näha normaalseid liikumisi meeskonnas. Kümne küünega ei tahaks vist kellestki peale Torrese ja Gleni kinni hoida. See kas SG jääb või lahkub on tema enda otsustada. Viha ei pea ja minu jaoks on ta end ajalukku kirjutanud nii ehk naa.
Kommentaar