Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Kuskil meedias pidavat olema siis arutlus, et Real Madrid on pannud 26milli Gerrardi jaoks kõrvale + mingi mängija. Kõige tõenäolisemaks peetakse mängijat VDV.
Kõik on meedia spekulatsioonid kuid loodan, et SG teeb õige valiku ning jääb 'pooliOle sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
kohe 30seks saav ilmselgelt enda parimad päevad minetanud (kui teist noorust peale ei tule) potensiaalitu külameeskonna kapten, kellel on nüüdseks juba kõrini debiilsest treenerist ja veel debiilsematsest omanikest, mäekõrgusest laenukoormast (jah, ma tean, ManUl on ka) ja sellest tulenevast hälbest satsi komplekteerimisel, ei oleks üldse loll kui ta ränga palga eest hispaania päikese alla pikutama läheks.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltMa ei usu, et Gerrard nii loll oleks, et Reali läheks.buy the ticket, take the ride.Kommentaar
-
Jep, miks mitte. McManaman läks ja pikutamise asemel võitis seal nii mõnegi kauni karika.kohe 30seks saav ilmselgelt enda parimad päevad minetanud (kui teist noorust peale ei tule) potensiaalitu külameeskonna kapten, kellel on nüüdseks juba kõrini debiilsest treenerist ja veel debiilsematsest omanikest, mäekõrgusest laenukoormast (jah, ma tean, ManUl on ka) ja sellest tulenevast hälbest satsi komplekteerimisel, ei oleks üldse loll kui ta ränga palga eest hispaania päikese alla pikutama läheks.
Mina olen Gerrardi lahkumisega nõus. Ainult teises inglise klubis teda näha ei tahaks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
No ma ei oskaks midagi sellise tehingu peale öelda
Näiteks Gerrardi eest 26milli + Rafael Van Der Vaart?
Kunagi oli see RVDV ikka väga kõva mängumees Saksamaal
Enam ma ei ole tema mänge jälginud ning ei oska tema kohta midagi hetkel öeldaOle sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
100% päri.
VDV+26milkut oleks üks hell-of-a-deal, sest mees on kuuldavasti nii mõnigi kord kaka pingile istutanud. kuuldavasti. uurige reali fännidelt rohkem.Enam ma ei ole tema mänge jälginud ning ei oska tema kohta midagi hetkel öeldabuy the ticket, take the ride.Kommentaar
-
"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)Kommentaar
-
Nah 'pool ei ole potensiaalitu külameeskond. Potensiaali oli ja on, kuid selle realiseerimine on madal.kohe 30seks saav ilmselgelt enda parimad päevad minetanud (kui teist noorust peale ei tule) potensiaalitu külameeskonna kapten, kellel on nüüdseks juba kõrini debiilsest treenerist ja veel debiilsematsest omanikest, mäekõrgusest laenukoormast (jah, ma tean, ManUl on ka) ja sellest tulenevast hälbest satsi komplekteerimisel, ei oleks üldse loll kui ta ränga palga eest hispaania päikese alla pikutama läheks.
Ootan huviga suve ja loodan näha normaalseid liikumisi meeskonnas. Kümne küünega ei tahaks vist kellestki peale Torrese ja Gleni kinni hoida. See kas SG jääb või lahkub on tema enda otsustada. Viha ei pea ja minu jaoks on ta end ajalukku kirjutanud nii ehk naa.Kommentaar
-
Jargmine aasta lopetab Everton teist eespool.Nah 'pool ei ole potensiaalitu külameeskond. Potensiaali oli ja on, kuid selle realiseerimine on madal.
Ootan huviga suve ja loodan näha normaalseid liikumisi meeskonnas. Kümne küünega ei tahaks vist kellestki peale Torrese ja Gleni kinni hoida. See kas SG jääb või lahkub on tema enda otsustada. Viha ei pea ja minu jaoks on ta end ajalukku kirjutanud nii ehk naa.
Kommentaar
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Kommentaar
-
LOVE GLAZER, HATE UNITED! #LGHUAlgselt postitanud kasutaja fitti pooltAga alati jah ikka leidub üks tropp, kes sealiha müüb.
LÄÄNE SINK KUNI MA SURENKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar