Algselt postitas Nohik
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKusmaal sa pesitsed, et täpitähti ei tunne? On mul võimalus oma kingitus kätte saada üleüldse?
Voib ka nii mitme olle peale, kui uks meeskond teisest eespool lopetab, kuigi ma vist ei joua nii palju ara juua
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustNo kui ma aasta parast Eestis pole siis postitan endast pildi Liverpooli sargis? Voin ka sel juhul raha saata, aga selle peale on suht mottetu kihla vedada.
Voib ka nii mitme olle peale, kui uks meeskond teisest eespool lopetab, kuigi ma vist ei joua nii palju ara juuaIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustHessi eine ja aitab offtopicust. Edu fännamisel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustTallinnas siis ikkagi eks?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Who to blame ?
Mõned statistilised numbrid selle hooaja Premmis esinemise kohta (only league) :
MOST STARTS and MINUTES :
1. Reina_____________38 starts - 3552 min
2. Jamie Carragher_____37 starts - 3373 min
3. Dirk Kuyt___________35 starts - 3098 min
4. Lucas______________32 starts - 2948 min
5. Steven Gerrard______32 starts - 2935 min
6. Javier Mascherano___31 starts - 2866 min
7. Emiliano Insúa_______30 starts - 2830 min
TOP SCORERS :
1. Torres_________18
2. Steven Gerrard___9
3. Dirk Kuyt________9
4. Yossi Benayoun___6
5. David N'Gog______5
6. Ryan Babel_______4
7. Glen Johnson_____3
MOST SUBS :
1. Ryan Babel______16
2. David N'Gog______14
3. Yossi Benayoun___11
4. Alberto Aquilani___9
5. Fábio Aurélio_____6
TOP GAME TIME BY PLAYERS NATIONALITY :
1. England_______8539 minutes
2. Argentina______6959 minutes
3. Spain_________6281 minutes
4. Netherlands____4125 minutes
5. Brazil_________3632 minutes
...and lastly - most used sentence by our coach the whole season :
"bla bla bla....and now we have to think about the next game and focus..."
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustTallinnas siis ikkagi eks?
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustHTML-kood:http://www.youtube.com/watch?v=Vllo3243EqA
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustNah 'pool ei ole potensiaalitu külameeskond. Potensiaali oli ja on, kuid selle realiseerimine on madal.
palju teil neid mehi on, kes järgmisel hooajal suudaks olla reaalselt paremad kui sellel? aquilani, kui ta koos püsib. lucas väga ääri-veeri. agger-skrtel. võib-olla ka babel. teised mängivad enda potentsiaalikõvera harjal või on selle hooaeg-paar tagasi minetanud. transat ärme praegu loe. ja raha ei ole ka näha, et tuleks.
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMis ma sinna uruauku ronin? Suurklubi Tammeka kodulinnas.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustKui Mjaasaga asukohaga pole rahul, siis ma võin megaeine vahele panna küll.
Loodetavasti ei pea ma oma sonu jalle sooma hakkama.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustJa siis? Reina on kindlalt maailma üks parimaid. Teie penskar, vaevalt.
Meie penskaril on 2 Meistrite liiga kulda, 2 korda valitud UEFA parimaks väravavahiks. Ta on võitnud 24 erinevat meeskondlikku auhinda ja isiklikke autasusid 13. Mida teie kiidetud Reinal ette näidata?
Liverpool'i nr 1 ja Hispaania nr 2 ?
Mille alusel sa kiidad Reinat? Vingemad putsad ei loe.
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustKas 1311 minutit ütleb sulle midagi? Äkki Inglise liiga rekord ja Briti kõrgliigade rekord?
Meie penskaril on 2 Meistrite liiga kulda, 2 korda valitud UEFA parimaks väravavahiks. Ta on võitnud 24 erinevat meeskondlikku auhinda ja isiklikke autasusid 13. Mida teie kiidetud Reinal ette näidata?
Liverpool'i nr 1 ja Hispaania nr 2 ?
Mille alusel sa kiidad Reinat? Vingemad putsad ei loe.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar