Algselt postitas Nohik
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Freeze Vaata postitustSama kehtib ka teie kohta .
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustTahad kihla vedada, et City voidab liiga enne Liverpooli voi, et City lopetab Liverpoolist korgemal jargmine aasta?
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustmiks Chelseasse?
Kommentaar
-
Sa nohik kipud liiga agaraks oma kihlavedamistega minema. Ise aga tervitaks Hodgsonit, ise tema algusaegu eriti ei näe, kuid loodan parimat. Aidöö, mina teen mõneks ajaks minekut, maitsen kaitseväe rõõme.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustTahad kihla vedada, et City voidab liiga enne Liverpooli voi, et City lopetab Liverpoolist korgemal jargmine aasta?
See, kui te splashite 100m euri transferitesse, ei tee teid veel jalgpalli mõistes kõvaks klubiks. Teil pole mingisugust ajalugu Liverpooli kõrvale panna, te üritate vaid oma kõrgete palkade ja ülemakstud summadega konkurentsi luua, aga ma loodan, et te failite jälle see aasta ning CL koht jääbki tulemata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tim| Vaata postitustAjalugu siis võidab tulevikus karikaid neile? nojah, sinu mingis märjas unenäos tõesti on asjad nii vist..
Kommentaar
-
Algselt postitas AaviK Vaata postitustausalt, no sa tüütad ära oma edevusega.
See, kui te splashite 100m euri transferitesse, ei tee teid veel jalgpalli mõistes kõvaks klubiks. Teil pole mingisugust ajalugu Liverpooli kõrvale panna, te üritate vaid oma kõrgete palkade ja ülemakstud summadega konkurentsi luua, aga ma loodan, et te failite jälle see aasta ning CL koht jääbki tulemata.
Liverpooli edul pole ju kunagi rahaga midagi teha olnud. Koik mangivad klubis vaid tanu ajaloole!
Kommentaar
-
ainult loll ei leia vabandust.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mina leian, et Liverpoolil on üks tee kuidas edasi minna. Esiteks tuleb tiitel ja ka 4. koht mõneks ajaks unustada ja teha paar hooaega noorte kasvatamiseks ja siis mõne ajapärast tiitli heitlusesse naasta. Praeguses seisus tuleks kõik kallid mängijad rahaks teha ja osta nii palju perspektiivikaid noori kui võimalik.
Kommentaar
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustMina leian, et Liverpoolil on üks tee kuidas edasi minna. Esiteks tuleb tiitel ja ka 4. koht mõneks ajaks unustada ja teha paar hooaega noorte kasvatamiseks ja siis mõne ajapärast tiitli heitlusesse naasta. Praeguses seisus tuleks kõik kallid mängijad rahaks teha ja osta nii palju perspektiivikaid noori kui võimalik.
Kommentaar
-
Dalglish on väidetavalt klubist lahkunud: http://www.koptalk.co.uk/20100704244...is-future.html
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar