Jutud käivad, et Gerrard pigem jääb, aga Masch siis lahkumas. Ausalt öeldes ei pea ma seda nii suureks kaotuseks, raha saab tema eest parajalt ja vääriline asendus vast ka leitakse. Jovanovici tulekusse ei oska hetkel kuidagi suhtuda, eks esimest sõprusmängudes näeb kuidas mees tiimi suudab sulanduda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEt siis serblane Milan Jovanovic, kes MM-il Saksamaa vastu võiduvärava lõi, on nüüd igati ametlikult punast särki liputanud ning 'pooliga kolmeaastase lepingu sõlminud.
LFC kodulehelt midagi asjakohaselt sõbralikku:
He has already endeared himself to the red half of the city following his reaction to speculation about a potential move to Everton. He is reported to have said: "Everton aren't a big club. That club I have turned down already.""The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustVõimalik, et Masch läheb Interisse ja Cambiasso tuleb Liverpooli, + me saame veel paar milli peale kah. Selline diil oleks minu arust päris hea
Kommentaar
-
sest, et Manu imeb vilinal, Manu poolehoidjad imevad vilinad, nende naised, tüdruksõbrad, emad imevad vilinal.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustsest, et Manu imeb vilinal, Manu poolehoidjad imevad vilinad, nende naised, tüdruksõbrad, emad imevad vilinal."But you can't write us off. You can never write Manchester United off."
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustMiks peaks Cambiasso või üldse keegi, kes uuel hooajal Meistrite liigas mängib, tahtma Liverpooli kolida?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMiks peaks üldse keegi tahtma Meistrite Liigas mängida?
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustMiks peaks Cambiasso või üldse keegi, kes uuel hooajal Meistrite liigas mängib, tahtma Liverpooli kolida?sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustMiks peaks Cambiasso või üldse keegi, kes uuel hooajal Meistrite liigas mängib, tahtma Liverpooli kolida?
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustKas sa usud tõesti Interisse mida juhib Benitez?
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustVb sellepärast, et kui Masch sinna läheb, siis ta jääb pingile ?
Algselt postitas zip Vaata postitustKas sa usud tõesti Interisse mida juhib Benitez?
Kuniks rahadega kõik korras on ja meeskonnale saab adekvaatseid täiendusi teha, siis miks mitte? Valencias ju õnnestus.
Kommentaar
-
Algselt postitas fiorentina Vaata postitustEeeeee, kas see sama teie ´pool ei võitnud mitte cl-i, kui pingil istus Benitez??
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustVb sellepärast, et kui Masch sinna läheb, siis ta jääb pingile ?
Kommentaar
-
Ta ei jääks ju pingile. Masch, Cambiasso, Sneijder. Motta jääks pingile.
Kuigi mul vahet pole, ma arvan isegi, et Maschi pole vaja, sest ta lükkaks meeskonna tasakaalu paigast ära. Motta on veidi rohkem "kõigeoskaja" samas kui Masch on siiski trumpäss kaitse kindlana hoidmisel. Aga kui ta peaks tulema, mida ma hetkel ei usu siiski, siis ma muidugi ära ei ütle.
Ma ei kipuks väga Rafat hindama, sest kõik tema puhul läheb seinast seina. Saavutusi tal on, samas on ka ebaõnnestumisi... üleminekuid on suurepäraseid ning on ka väga väga palju läbikukkumisi... ühed kiidavad, teised laidavad. Eks nüüd tuleb tema tõeline võimete test kui ta saab olla klubis kus on juba väga head mängijad ning kes on võimeline neid ka lisama. Taktikaliselt on tegu fantastilise treeneriga, aga hirmu tekitavad tema suhted oma mängijatega ja muude ametnikega.sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar