Miks teda vagisi kinni peaks hoidma? Miks peaks keegi uldse tahtma lahkuda. Macherano ise ju utles, et Liverpool on uks toelise ajalooga suurklubi jne...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Javier Mascherano tells Roy Hodgson he wants to leave Liverpool
no kust meie teame sulle vastata, et Miks ta tahab lahkuda?
eelistab Euroopa liigale CLi, Inglise liigale Itaalia oma, uuele treenerile vana..
aga vb jääb ka paigale nagu Torres, kes seda teab
(kuigi on juba ka kuulda sahinaid, kes teda asendada võiks)
Miks peaks keegi uldse tahtma lahkuda. Macherano ise ju utles, et Liverpool on uks toelise ajalooga suurklubiGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Christian Poulsen sõlmis 'pooliga 3 aastase lepingu, mis siis tõenäoliselt tähendab, et Mascherano tahe täitub ning liigub CLi pelavasse mansasse.
Loodetavasti suudab Poulsen enda temperamenti paremini vaka all hoida kui seda Masch. Muidu päris kõlbulik keskväljasõdur.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitust30 aastane - no ei tea kui kauaks kõlbulik ja üleüldse väga skeptiline tema võimete suhtes. Saame siis näha..
Eks august-september näitavad mis kohale me PL pretendeerima hakkame. Väga huvitav tuleb:
Sun 15th 16:00 Liverpool vs Arsenal
Mon 23rd 20:00 Man City vs Liverpool
Sun 29th 15:00 Liverpool vs West Brom
Sun 12th 16:00 Birmingham vs Liverpool
Sun 19th 13:30 Man Utd vs Liverpool
Sat 25th 15:00 Liverpool vs Sunderland
Kommentaar
-
5,5 miljonit eurot üleminekutasu on pohhuj. Põhipobleem Poulseniga on ikka mehe üüratu palganumber (Fuck Secco!), mistõttu Juventus otsis päris kaua lolli, kes taanlase endale hangib. Lisame siia veel mehe ülimannetud mängud ja ka mõningase altuse vigastustele, siis Juventuse jaoks oleks 30-aastase Poulseni eest 5,5 miljoni saamine justkui lotovõit. Loodetavasti ma nüüd asja ära ei sõnanud. Aga noh, ju Liverpoolil pappi on, et nii idiootseid liigutusi teha saab.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitust5,5 miljonit eurot üleminekutasu on pohhuj. Põhipobleem Poulseniga on ikka mehe üüratu palganumber (Fuck Secco!), mistõttu Juventus otsis päris kaua lolli, kes taanlase endale hangib. Lisame siia veel mehe ülimannetud mängud ja ka mõningase altuse vigastustele, siis Juventuse jaoks oleks 30-aastase Poulseni eest 5,5 miljoni saamine justkui lotovõit. Loodetavasti ma nüüd asja ära ei sõnanud. Aga noh, ju Liverpoolil pappi on, et nii idiootseid liigutusi teha saab."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustKirjutame kahe käega alla, aasta flopi auhinna raudne nominent, sobib kenasti sinna Aqua karika kõrvale.sigpic
Kommentaar
-
mina ka teda maha ei kannaks, Sevillas oli päris pädev igatahes. Juve oligi selline kahtlane seltskond üldse, vähemalt viimased paar hooaega. Mees vajab lihtsalt toimivat seltskonda enda ümber.
Küsimärk on ehk mehe "kuulsus". Mõnedel tähtsamatel, või siis vähemtähtsamatel, hetkedel võib mees lihtsalt täiesti arusaamatuid liigutusi ja tegusid teha, mis võivad klubile kallilt kätte makstaCatalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar