Skrtel on pikendanud lepingut 2 aasta võrra.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Jaht Ola Toivonenile on suurenenud,väravaid ta lüüa oskab...
Kommentaar
-
Agger ning Mascherano ei mängi kindlasti Trabzonspori vastu. Masch tõmbas säärelihase ära ning Agger kannatab siiani selle põrutuse käes.
Väidetavalt ei mäleta ta pühapäevast mängu. Mõlema mängija osalus Man City vastu esmaspäeval on ka kahtluse all. See oleks küll üsna jama, kui nad ei taastu.
Kommentaar
-
Aggeri puudumine ei oleks vist nii suur kaotus kui seda on Mascherano. Kahtlen, kas Lucas/Poulsen mängib tema taseme City vastu välja. Tõenäoliselt on City vastu vasakul äärel siis Aurelio (kui Agger ei taastu.) Brad Jones soetati siis varuväravavahiks- Cavalieri on siirdumas Itaaliasse Hodgsoni sõnul.
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustJaht Ola Toivonenile on suurenenud,väravaid ta lüüa oskab...
http://www.svd.se/sportspel/nyheter/...en_5148155.svd
Cavalieri liigub itaaliasse Cesenasse.
Babbelit jahtivat Wolfsburg ja Birmingham. Roy ütles eile, et pole ühtegi pakkumist saksa klubilt saanud, kuid B'hami koha pealt ei täpsustanud. 9m naela eest olevat nõus müüma kah.
Kommentaar
-
Ma olen siin foorumis vist ainus Trabzonspori poolehoidja, seetõttu ma tean üsna hästi nende potentsiaalset tugevust. Objektiivselt hinnates pakuksin, et tasemelt on tegemist Wigani ja Blackburni klassi kuuluva meeskonnaga. Seetõttu Liverpool peaks üldjuhul võitma, aga teatud võimalus on ka Trabzonsporil.
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustMa olen siin foorumis vist ainus Trabzonspori poolehoidjaSupplies!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar