Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Proovi seda.
Kommentaar
-
Enam pole vaja, sain lõpuks selle striimi tööle.Adiós amigosKommentaar
-
Kommentaar
-
vahi aga vahi, kas tõesti on õnn kodutee üles leidnud? Tuleb tänada Fulhami poiste käpardlikust mõlema värava all.
Kui laias-laastus said kohtunikud enda tööga hakkama, siis ca kolmel korral tuleb neil piinlikust tunda - õnneks olid mõlemad mansad võrdlemisi heasoovlikud ning püüdsid palliga näidata, kes on parem. Külalised omasid teisel poolajal küll suuresti mängu, kuid ei suutnud paari-kolme võimalust võrku toimetada.
Igatahes suutsime palli hoida, sööta ning võimalusi luua... mitte küll ohtralt, kuid siiski mõtestatult. Isegi Torres on vist saanud, et tegeles võimaluse korral palli mängimisega ning ei kulutanud energiat ninnu-nännu peale.
Kui meil jubedalt tahetakse uut ründajat, siis ma ikkagi muretseks pigem ühe nose-bleed kesk-kaitsja, kes lükkaks mängu ajal (siis kui keskväli alla vajub) näpud korralikult anusesse. Nagu telepildis tihti oli näha, siis treeningutel seda taktikat kasutatakse
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Ah, et midagi põnevat polnud? Mu meelest olid viimased ca 25 minti kohe ikka päris põnevad, kuigi tõsi - teab mis ilusat mängu ei näidatud, selline Championshipi mõnus maik oli juures. Ja asjaolu, et "võidulaulu" tehti mänguaja täissaades vaid ühe refrääni jagu, ja siis keskenduti üleminutite vaatamisele, näitab vast et põnevust ikka jagus...Kommentaar
-
Ma ei tea kas Fulham oli õnnega koos või meie ebaõnnega, et me esimese 10ne minsaga neid surmkindlaid väravaid ära ei löönud. Lõpuks õnn naeratas meile, saime selle värava ja pääsesime ise 2st tänu Rauli ja Pepe suurepärasele kaitsetööle. Kaameratöö eilse mängu puhul oli suht kesine, sest neid ziljonit suluseisu ei korratud kordagi. Kahjuks. Raul oli taas eile üleplatsi. Kelly muutub iga mänguga kindlamaks. Ja tõele au andes peab ütlema, et ka Poulsen pole kõige kehvem olnud.
Kui Kenny mängudest siiani kokkuvõte teha siis pean ütlema, et rünne on muutunud palju mõtestatumaks. Kui ma siin paar kuud tagasi nurisesin, et Torres ei käi ise palli küsimas, siis nüüd käib. Maxi ja Dirki kohad peaks üle vaatama. Äkki oleks nendele kohtadele kedagi paremat panna? Ärge saage valesti aru, Kuyt rabab ikka nagu loom ja Maxi jookseb kah, aga hetkel teeb Johnson kah rohkem pealelööke kui nemad 2. Äkki sobib keegi paremini sellesse kolmikusse rünnakuid lõpetama? Jova? Shelvey? Cole?
Kaitsemängus ma progressi ei näe. Sama kobistamine. Erandiks Kelly üha kindlamad mängud, kui külm ära ei võta saab sellest poisist asja!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar