Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustHmm,Nohiku jutu järgi Silva katki...
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustSee oleks liiga hea, et tõsi olla. Ilmselt tuleb mingi mängueelne fitness test ära oodata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustKuskilt Xtra pealt ka näeb seda mängu või?
Tänasest ei oskagi midagi loota. Muidugi tahaks võitu aga siiski alles esimene vaatus. Eks näis mis koosseisuga peale minnakse, kuid põhiline on taga null hoida ja siis Anfieldil koht finaalis kindlustada. Carrollilt ootan väravat. Mitte, et see suhteliselt ilus värav Oldhamile ootused tema suhtes eriti kõrgele oleks ajanud aga võiks ju lõpuks lööma hakata.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAndy Carroll's agent, Mark Curtis, tells BBC Sport there is "no truth" in reports today linking the player with a discounted move from Liverpool back to Newcastle United. Curtis adds "[Andy Carroll] is happy at Liverpool."
Vaat kus lops. Loomulikult me kõik uskusime ajalehti, et 'pool loobub oma ainsast jaanuaris kasutatavast tipuründajast.
Tuleb loota, et AC on vahepealsest klubitamisest kaineks saanud ja pea enam ei lõhu ning suudab rõhu võrku suunata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas idikas Vaata postitustKus on Maxi??How dare you? You have stolen my dreams, my childhood.
Banging your head against a wall, burns 150 calories an hour
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar