Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
See oleks liiga hea, et tõsi olla. Ilmselt tuleb mingi mängueelne fitness test ära oodata.
samas, City raskuskese asetseb liigal ning sellest lähtuvalt poleks väga arukas half man half amazin' inimese tervisega riskida. Muidugi nõndapalju neil veab, et järgmine mäng on alles esmaspäeval.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Canal+ Urheilu peaks näitama.
Tänasest ei oskagi midagi loota. Muidugi tahaks võitu aga siiski alles esimene vaatus. Eks näis mis koosseisuga peale minnakse, kuid põhiline on taga null hoida ja siis Anfieldil koht finaalis kindlustada. Carrollilt ootan väravat. Mitte, et see suhteliselt ilus värav Oldhamile ootused tema suhtes eriti kõrgele oleks ajanud aga võiks ju lõpuks lööma hakata.
Andy Carroll's agent, Mark Curtis, tells BBC Sport there is "no truth" in reports today linking the player with a discounted move from Liverpool back to Newcastle United. Curtis adds "[Andy Carroll] is happy at Liverpool."
Vaat kus lops. Loomulikult me kõik uskusime ajalehti, et 'pool loobub oma ainsast jaanuaris kasutatavast tipuründajast.
alguses arvasin, et see on tavaline s*n'i luulu ja ei viitsinud isegi mitte BBC kirjateost lugeda, kuid tuleb välja, et... "I think yourselves [the media] have a bigger problem with Andy than anyone else."
Tuleb loota, et AC on vahepealsest klubitamisest kaineks saanud ja pea enam ei lõhu ning suudab rõhu võrku suunata.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Liverpool team vs. Man City: Reina, Kelly, Skrtel, Agger, Johnson, Henderson, Spearing, Bellamy, Gerrard, Downing, Carroll.
Enrique asemel siis Kelly ning Gerrard teist mängu jutti algkoosseisus. Meeldiv. YNWA!
Kommentaar