320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustsamas pakub huvi, kas tulevikus mõni kontseptsioon ka teoks saab? näiteks:
Kommentaar
-
Minu arust on kõik ilusad.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Okse. Reeglina ei ole ma brandipede, aga adi on siin erand. Alateadvuses on selle võibolla just 'pool välja kujundanud. 1985?- 2012 mnjahh. Alguses Carlsberg logona maha ja nüüd siis see... Ideeliselt võiks järgmiseks särgi värvi roosakamaks muuta ja Hello Kitty kuskile ära mahutada. Või Puca (too väike ninjatüdruk). Selle sammuga peaks saavutama selle, et vallutame väikeste tüdrukute südamed, kes hakkavad tulevikus meile fännibaasi sünnitama. Ja teiseks tungime jõuluselt sisse aasia riideturule!
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustOkse. Reeglina ei ole ma brandipede, aga adi on siin erand. Alateadvuses on selle võibolla just 'pool välja kujundanud. 1985?- 2012 mnjahh. Alguses Carlsberg logona maha ja nüüd siis see... Ideeliselt võiks järgmiseks särgi värvi roosakamaks muuta ja Hello Kitty kuskile ära mahutada. Või Puca (too väike ninjatüdruk). Selle sammuga peaks saavutama selle, et vallutame väikeste tüdrukute südamed, kes hakkavad tulevikus meile fännibaasi sünnitama. Ja teiseks tungime jõuluselt sisse aasia riideturule!
Minu poolest võivad 'pooli mehed ka Evertoni värvides väljakule joosta kui see aitaks neil liiga võita. Carlsberg & Adidase poolt makstavad summad on suhteliselt võrreldamatud Standard Chartered & Warriori omadega. SC toob nelja aasta jooksul 80M ja Warrior kuue aasta jooksul 300M (Carlsberg maksis aastas 7.2M ja Adidas 12M). Warriori diil Liverpooliga jääb alla vaid Barca omale Nikega.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustSC toob nelja aasta jooksul 80M ja Warrior kuue aasta jooksul 300M.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustEi maksa fännide omaloomingut liiga tõsiselt ka võtta.
Warrior kuue aasta jooksul 300M vs Adidas 12M
kas lebronil on õigus warriori särki kanda? peaks nagu olema, muidu poleks siukest diili vast tehtud.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustWarrior kuue aasta jooksul 300M
teise 150-ne hankimine on klubi endi kätes, mis on nüüd üpris vabad võrreldes Adidasega, kelle heakskiiduta ei tohtinud isegi poodi avada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitusttegelt vä?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustkontesktistväljarebimiseuniversumimeister
aitüma muidugi selle täpsustuse eest, et 150m pandi kohe käe peale ja ülejäänd 150 on võimalik poolil ise teenida. sellegi poolest vahe ilma iseteenimisvariandita 12.5kordne ja kui kogu paketti vaadata, siis 25KORDNE, mitte protsenti, ega milli ega midagi muud...kordne. ja teie särgitootja ei ole praegu Marat ju.
ärge muidugi valesti mõistke. peaaegu sama palju kui mulle tundmatu spordisärgitootja poolt lauale laiatatud rahapataka suurus, valmistab mulle üllatust adihashi haige koonerdamine. blääd, see 12m on mingi kiievi dünamo tase, no fucking wonder, hicks-gillett selliste diilidega klubi kreeni ajasid.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
zip'il on ühed numbrid mingite aastate summa ning teised numbrid on aasta lõikes.
300 (ehk 150) jaga 6-ga... ja isegi siis on uus teenistus mässiv.
kui nüüd meediat uskuda, siis Adidase inimesed on/olid suhteliselt solvunud, kuna tahtsime suuremaid numbreid vaatamata sellele, et ise palli väravasse ei saa. bull on see, et vaid Real Madrid suudab rohkem (Adidase?) särke müüa.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar