Äkki Kuytil on täna täiesti juhuslikult üle pika aja hea päev, ajab ehk tema ka asja ära ja Adam ning Shelvey on ka keskväljale võimalik tuua, aga üks käik on tõesti kahjuks puudu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMillegi pärast arvan mina, et kohutnik mängib väga suurt rolli täna.Võidame 2-1, Gerrard lööb ühe.Pakun, et mängime 4-3-3.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustpool on täide läinud.How dare you? You have stolen my dreams, my childhood.
Banging your head against a wall, burns 150 calories an hour
Kommentaar
-
Poolajaks siis 1:0 ees Gerrardi penaltist. Kapteni naasmisega on ka tabavad penaltilöögid tagasi tulnud . Üldiselt algus oli väga hea ja enne penaltit tegi Hart kolm väga hea tõrjet. Andy oleks pidanud juba viiendal minutil 1:0 lööma aga 1-1 olukorra lahendas vastu Harti. City pole seni midagi väga ohtlikku suutnud. Teine poolaeg võiks ühe veel lüüa ja kindlasti taga null hoida. Reina seni pidanud vaid ühe tõrje tegema. Loodetavasti Spearinguga midagi tõsist pole, kui kaldun arvama, et mõned nädalad kui mitte kuu on ta kindlasti eemal. Bellamy täna suhteliselt varjus olnud, kuid Stevie see eest on vägagi hea olnud.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustCarrolli esimene puude on täielikult oksakohaga tehtud. Päris nukker on vaadata, kuidas 35 miljonit £ väljakul ringi sörgib, olukordi raiskab ja mängu lugeda ei oska.FC Flora
Kommentaar
-
Vaikselt hakkab kahju juba Carrollist, umbes nagu mingi katsetus oleks tehtud, kuidas mudaliiga mees top klubide mängus hakkama saaks.
Aga muidu teenitult oleme ees selle varase surve eest ja Stevie on tagasi. See muidugi et ka Spearingul mingi jama on on päris hirmuäratav. Ei taha ette ohkida, aga nii peame kellegi keskväljale laenama vms.★★★★★★
Kommentaar
-
Carroll on nagu uusrikka esimene sportkäigukastiga Ferrari.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar