Algselt postitas Jose
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustNiisiis, kindlasti on siit läbi käinud, aga öelge mulle pubi inimesed, et kus näeks pmst iga nv Liverpooli mänge? Nimetu baar või?
Kommentaar
-
esmapilgul oli vuu-haa, too much information
aga täpsemalt on siis tegemist The Agger Foundation'iga, mida mees runnib, et õnnetuid aidata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Tundub, et poisid saavad ikkagi veel end Next Gen seerias proovile panna, sest Spurs lahkus võistluselt pärast keelatud mängija kasutamist(?). Tottenhami noortest on küll natukene kahju, sest ega nemad milleski süüdi polnud. Vähemalt saab siis uuesti proovida kas Ajaxi või Barcelona noorte vastu.
Kommentaar
-
Poisid saavad nüüd palli löömist harjutada. Imelik. Keegi vist läks tipsutamisega liiale.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSheerisin seda Naisele ka ja tema arvamus oli selline:
Sellised vidiud on väga lahedad. Aga huvitav mis ümbrikud Shelvey ja Flanno seal mingile vennale andsid? Ja miks tehakse enne igat mängu uuesti sponsorinurgake TV jaoks? Ja kas teil on kah sellest poisist seal kahju, kelle elu kauneim päev see peaks olema, aga selle asemel tulevad suured onud seljataha ja naeratavad Ta ise näeb ju ainult nende onude taguotsi.
PS. Ja boonusküsimus on kes on see hallipäine leedi, kes on oma koha saanud täpselt Kenny taga tribüünil, et vahest kui Kunn ringi kargab peab too väga osavaid akrobaatilisi liigutusi tegema, et mängu näha?
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustJa kas teil on kah sellest poisist seal kahju, kelle elu kauneim päev see peaks olema, aga selle asemel tulevad suured onud seljataha ja naeratavad Ta ise näeb ju ainult nende onude taguotsi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
1-1 H Sunderland +0
2-0 A Arsenal +2
3-1 H Bolton +0
0-1 A Stoke +0
0-4 A Spurs +0
2-1 H Wolves +3
2-0 A Everton +3
1-1 H ManU -2
1-1 H Norwich -2
2-0 A West Brom +3
0-0 H Swansea +0
2-1 A Chelsea +0
1-1 H ManCity -2
0-1 A Fulham -3
1-0 H QPR +0
2-0 A Villa +3
0-0 A Wigan +0
1-1 H Blakcburn -2
3-1 H Newcastle +0
0-3 A ManCity +0
0-0 H Stoke -2
1-3 A Bolton -3
3-0 A Wolves +0
-2 punni ja 59 graafikus.
Hämmastav tegelikult kui hea shot meil top4 jaoks veel on. Spursilt 3 punni kätte saada tundub, et on väga oluline.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokJa kust Sa A-kategooria mängule pileti saad? Mis see maksab? See huvitab isegi rohkem kui Ryanjet'i hinnad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar