Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
-
Saan aru, et sinu jaoks on ka see suur saavutus, kuna Arsenal pole 7,8,9? hooaega võitnud midagi.
Kuigi jah, tegelt on see lpooli jaoks norm1k tulemus, kuna permieris jälle lõpetatakse kuskil 6-8 koha peal ja FA cupis lootust ka eriti pole
Kommentaar
-
FA Cupis pole lootust?Nagu Chelseal oleks...Adiós amigosKommentaar
-

Aga mäng oli täitsa põnev. Lõpp hea, kõik hea
sigpicKommentaar
-
Aitähh.
Ega mul muud lisada olegi, kui vaid, et miks see võidu vormistamine nii kaua aega võttis.
PS. Kui kaineks saan siis räägin rohkem.Kommentaar
-
Fantast ja ikka muidu ei saa kui viimase närvirakuni! tõesti lõpp hea kõik hea.

Me väärisime seda aga Cardiff andis ühe kuradi hea mängu vastu. Seda oli ka väga vaja, uued poisid koos veteranidega karikat tõstmas, ehk annab edaspidiseks seda kindlustunnet mida muidu puudu. Ja ehk kõige mõnusam tunne oli Kuyti pärast, tuli, tegi, sai ja pidi ka kaua ootama. Õnne kõigile kaas-punastele.
(PS - Agger suffered a broken rib)★★★★★★Kommentaar
-
Kommentaar
-
adrenaliinsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Jah, kainelt vaadates oli Henderson äärel vist vale otsus. Igal juhul jäi ta praktiliselt pealtvaatajaks ja oma vähesed võimalused luhtas ise. Ma ei tea päris täpselt, mis tüüpi mängijat poisist koolitada tahetakse, aga äärt temast küll ei saa.
Teine ebaõnnestuja oli minu silmis Suarez. Koostöö Carrolliga kastis lonkab endiselt ning üksi kahe kaitsja vastu igas olukorras imet ei tee. Cardiff muidugi kaitses ka nii sügaval oma karistusalas, et vabaks jooksmine oli peaaegu võimatu.
Valmis meeskond päris kindlasti pole ja kardan väga, et kevadel läheb väravate löömisega taaskord raskeks. Neljas koht libises neil päevil taas kaugemale ja eksida suhteliselt talutav hooajalõpu kalender peaaegu enam ei luba.
Karika üle muidugi hea meel. Olgu ta pisike, aga vähemalt annaalidesse midagi ka sellelt kümnendilt. Dalglishi sõnad, et nüüd hakkab neid riburada tulema...ei usu hästi. Loodetavasti viit-kuut aastat siiski nüüd ootama ei pea.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar