Märgin ära, et kuna Vermaelen mängis eile terve mängu koondise eest, siis vigane ta ilmselt pole. Ramsey ilmselt on, kuna eile oli ülikonnaga igatahes mängul.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitustAdam-Spearing kahekesi poolkaitses Arsenali vastu, oh õudust... Mitte ainult pole nad koledad, neil pole üldse kiirust. Lisada veel aeglane ja vana Carragher keskkaitsesse, siis ongi kiiret söödumängu harrastavale Arsenalile võit kätte antud. Juba kujutan ette, kuidas Carragher hakkab Carrollile pikka ette peksma. Ei tõota see mäng kohe kuidagi head.
Anywho, on koosseisuga nagu ta on, siis kodus Arsenali vastu ei tasuks enne mängu lõppu võitu kätte anda juba.
Kommentaar
-
Minu meelest pole üldse põhjust halada. Arse on ülimalt ebastabiilne meeskond - nendelt võib tõepoolest mida iganes oodata. 7:1 ja 5:2 võitude vahele 0:4 ja 0:2 kaotused.
Ilmselt tasub läheneda küllalt konservatiivselt, vahvalt suruda ja mitte lasta tüüpidel liiga palju vabalt tegutseda. Las lükkavad keskväljal. Viis kaitsjat mind väga ei üllataks mingis mängufaasis. Samas ründesse oleks meil tarvis kiiremat sorti nutikaid mehi nagu Suarez ja Bellamy, sest Arse suurim mure on ebakindel kaitsemäng.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Tuleva mängu kohta ei oska kohe midagi arvata, ehk kõige ettearvamatum: Arsenal on teadagi väga ebastabiilne, küll särab küll sakib; LFC on praegu võidujoovastuses, mäng Anfieldil, aga samas ilma Daggeri ja Stevieta. Loodetavasti on pigem heas hoos Skrtel see kes rohkem VanPersiega tegeleb, kui vana Carra. Ja ikkagi võiks Carroll ees olla, ehk võidab mõned kõrged pallid/kontrad ja ajab Arse kaitse koos Suarezega juhtmesse. Bella võib niikuinii hiljem sisse tulla. Üldse ei tea mida arvata aga selline 'tunne', et seekord just viiki ei tule.
Komolli lubas mitte päris nii shoppata kui eelmine suvi (loomulikult)
"It is early days. We will probably make some adjustments in the summer but nothing that we've done before,'' he said. "We signed nine players since Kenny came back so there will be a few adjustments but nothing massive.★★★★★★
Kommentaar
-
mine ajas mõnikümmend aastat rohkem tagasi
mis tänasesse puutub, siis järjekordselt sai kinnitust tõde, et alkohol hävitab närvi(lised)rakud ning alles jäävad rahulikud rakud - unes nägin, et saame 2:5 tala... manu käest.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Sellise koosseisuga minnakse mängima siis:
Reina, Kelly, Enrique, Skrtel, Carragher, Spearing, Adam, Henderson, Downing, Kuyt, Suarez. Subs: Doni, Bellamy, Shelvey, Coates, Flanagan, Maxi, Carroll.
Mis Johnsonil viga, et ei mängi? Samas meeldib, et Kelly põhis.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar