Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kenny pole kunagi ajakirjanikesägadesse, ega muidu imalatesse tegelastesse hästi suhtunud... tavaline kaitsereaktsioon on sitt suhkruga segada ja seda serveerida.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
sinu kogemustepagas peaks küll säherdune olema, et taolisi kritseldusi ja muidu väljaütlemisi ignoreerida.
Phäh, mina ei ole jama ajamist kunagi tolereerinud. Võib-olla jänkidest omanike jaoks ongi särgisponsorlusest saadav raha kõige olulisem, aga pikaajaline poolehoidja taolist rumalust lugeda ei taha.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
millepärast sa arvad, et Hendo äärel üldse mängib? või noh, tegelikult on lihtsalt variant 4-2-3-1 mängida, kus Ott ja Hendo kaerajaani tantsivad.
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Normaalne, vähemalt rünnakul variante pall võrku ka vahelduseks saada äkki? Bellamy jah vana mees juba, saab puhata + 2 head vahetust Adam ja Kuyt. Mis seis Maxi`ga on?
Maxi oli vahepeal vigastatud, kuid nüüd nagu võiks mängu ka saada.
tõsiselt vihane derby. mingi kolm viga? xanax'it on vist joogivette segatud.
aga SG lonkamine ja sääre näppimine plnd nüüd päris see vaatepilt, mida tahtnuks poolaja lõpus näha.
e: lõpuks sai xanax ikkagi välja higistatud. palju õnne SG-le ja moysile.
Kommentaar