Algselt postitas Wingback
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
Reservide liiga on sealmail, et mängida on veel kaks kohtumist. Kodus ManU-ga homme pärastlõunal ja siis veel Newcastle'iga. 8 meeskonnaga liigas ollakse ManU järel teisel kohal ja see on ka maksimum, mis saavutada võimalik. Homsed vastased on põhjaliiga juba kinni pannud. NextGen sarjas jõuti nelja parema hulka. Talutav hooaeg, aga päris seda loodetud sära poistes polnud. Eriti nigelalt esineti võõrsil.
Akadeemia hooaeg hakkab samuti lõpule jõudma. Noortekarikast esimeses ringi pudenemine oli katastroof. Liigas ollakse omas grupis esinelikus, liidrit ManCity-t enam püüda pole võimalik. Jääb veel mäng Newcastle'iga laupäeval.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas idikas Vaata postitustMõlemad klubid said FA Cupi finaaliks 25k piletit, kuhu need 40k lähevad??
Aga eks 25k on ikka häbiväärselt vähe küll FA finaaliks.
Kommentaar
-
Algselt postitas idikas Vaata postitustMõlemad klubid said FA Cupi finaaliks 25k piletit, kuhu need 40k lähevad??Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas idikas Vaata postitustMõlemad klubid said FA Cupi finaaliks 25k piletit, kuhu need 40k lähevad??
Ja pea pooled neljakümnest tuhandest Wembley Klubi liikmetele ehk sisuliselt staadioni sponsoritele. Viimased saavad parimad kohad, saabuvad oma VIP launžidest kümme minutit peale mängu algust ja veedavad sealsamas mõnusalt pika vaheaja, nii et terved tribüünisektsioonid tunduvad tühjad.
Edit: ette jõuti.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Reservid mängisid ManU-ga 2:2. Vaatasin kohati vale poolaega, st esimest, mil meie noored olid lihtsalt kohutavad. Teisel poolajal olla mängupilt oluliselt paranenud, kusjuures ohje hoidis hispaanlane Suso. Ngoo ja vahetusmees Eccleston lõid väravad. Ainus, kes minu silme all nähtust kiitust väärib, on suurepärane Jack Robinson.
Sterling taas puudu. Vigastusest pole kuulda olnud, nii et üsna murelikuks teeb see lugu. Ngoo ja Morgan olid ründes kaunis abitud taaskord.
'pool: Gulacsi, Mendy, Robinson, Sama, Wisdom, Coady, Suso, Roberts, Morgan (Eccleston 45), Adorjan, Ngoothe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
mängule pani silma peale ka JWH isiklikult. möödunud nädalal anti mõista, et akadeemiaga seoses on mingid muutused plaanis. mingid. täpsem info on puudu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSterling taas puudu. Vigastusest pole kuulda olnud, nii et üsna murelikuks teeb see lugu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar