evrosport ju näitab elusalt toda mängu
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Täispask. Nahhui Gerrardi sees hoitakse? Hendo kah parajalt sitt. Downing kaitsefaasis samuti. Üldiselt midagi positiivset välja tuua ei oska. Realiseerida me ei oska. Kaitsta ei oska, mitte midagi ei oska.FC FloraKommentaar
-
No kurat, kui jalad perse alt välja ei võeta, siis ei olegi oodata siit midagi. Rodgers peab meestele midagi sisse süstima, sest oleme hetkel kehvemad, kui Spurs. Väravatest vähekene ka. Esimese puhul kurat, Stevie valesööt ning Downingu sitt positsiooni valik. Teise puhul ei tundunud küll, et oleks viga Dempseyle tehtud.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Ega ei tehtudki, aga samas mulle tundus ka esialgu et tehti, kohtunikule raske olukord. Rohkem vinguks Gerrardi kukkumise pärast kastis, arvestades mis pendlad Dowd WBA-le meie vastu andis, oleks võinud ju selle olukorra ära vilistada.Kommentaar
-
Põhimõtteliselt on Liverpooliga lihtne - suru kohe algul põlvili ja enam ta munni kurgust välja ei saa.★★★★★★Kommentaar
-
Minge putsi ausalt! Esimesed 20 minti oli väljakul üks meeskond. Edasi oli natuke parem, teise poolaja algus paljulubav aga mingi hetk anti suti tagasi. Realiseerimata võimalused...mida türa te seal trennis tehakse? Härra kapten võiks ka vahelduseks peeglisse vaadata. Ja lõpus iga teine sööt jala alt läbi auti...selliste sitanikerdistega ei saagi võita! Hendo ja Downingu võiks kohe lahti lasta.FC FloraKommentaar
-
Ahjaa. Väga hästi nägi nüüd ära miks Assaidi ei alusta kunagi. Lihtsalt pole seda taset.FC FloraKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar