Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Ei suutnud ka Klopp, meenutab Burley siin kunagist hästi + kõik mäletavad seda väljakuäärset spat'i Klopp'iga:

Inimeste inimene Klopp siiski suutis Salah'it ohjata... abielu oli küll keeruline, kuid toimis (midagi sellist on Klopp öelnud).
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Keegi pole suurem kui klubi. Salah Milani ei sõida. Meibi pääseb Birghtoni vastu pingile. Ta vääriks kindlasti palju paremat ärasaatmismängu kui hetkel sellistes oludes Aga tuleb välja, et järgmine Torres.

Slot. Ta ei ole kindlasti selline man manager nagu oli Klopp. Vähesed, kui keegi üldse on selline. Manager, eriti kui ta saab aru kus logiseb, peaks olema suuteline selle koha ära lappima. Mitmes värav see meile markeerimata mehest tagapostis on? Liiga mitmes. See on asi mida saab harjutada, see ei saa olla ootamatu.
      Pmst mida Slot tegi oli see, et ta võttis eelmine hooaeg Klopi jupp-jupi haaval üles ehitatud balansis meeskonna ja võitis sellega tiitli. Ja siis vahetas terve portsu mehi välja. Tulemuseks on kaos. Ma ei tea kuidas, aga ta peab nüüd kiiremas korras aru saama, mis formatsiooni on võimalik nende meestega mängida ja alustama sealt.

Konate, ma tahaks teada mis keskkondades ta betimas käib. See ei ole loogiline, et nii mitu mängu järjest teeb nii ebaloogilisi lapsikuid vigu. See pennal nagu wtf sa teed?

Pole ikka väga ammu näinud kuidas foorumid (ka siin ka mina) on mängijate peale nimeliselt pahased. Pole meie stiil kohe mitte

Kommentaar

Salahi olukord on eriti nigel, kuna sõrmenipsuga lasti potist alla kogu eelmiste teenete hiilgus, millele mees ise rõhub. Potentsiaalne märgade silmadega hüvastijätt Anfieldil nagu Zlatanile Milanis korraldati. Zlatani ego on ilmselt kordi suurem Salah omast aga ometi aktsepteeris mees vanaduspäevil pingirolli. Teda armastavad nii Interi, Milani kui Juventuse fännid - tehke järgi. Salah keeras oma kibestunud loraga ise kõik eelneva perse. Egiptuse kuningas on vaid siis kuningas, kui käitub kuninglikult. Kuningast õuenarriks oli väga väike samm.
        Maailmameistrid!!

Kommentaar

Well said:

Igatahes tänane Interiga mäng on karm, viik oleks vist hea tulemus, aga võit annaks tohutult palsamit kõigele, mis viimasel ajal toimunud on. Kaotus on siiski väga reaalne case.

Kommentaar

Pole ta karmim kui iga teine mäng. Aeg end kokku võtta ongi kohe praegu - seda pole kusagile edasi lükata.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
              Pole ta karmim kui iga teine mäng. Aeg end kokku võtta ongi kohe praegu - seda pole kusagile edasi lükata.
              Muidugi pole. Inter või Fulham. Üks jura kõik.
              Maailmameistrid!!

Kommentaar

Isak tundub mulle luksusmängijana, kellele tuleb võimalused kandikul ette tuua. Ise ta justkui ei loo midagi. Ma ei saa aru, kuidas selline mees ‘pooli süsteemi sobitub. Või jah - meil vist pole enam süsteemi.

Kommentaar

Ilus lõpp sellele igavale mängule. Peaks vist koht 24 hulgas kindel olema. Eks näis, kus uuel aastal omadega ollakse kui mängud jätkuvad.

Kommentaar

Njuukas Isak küll ise tekitas ja lõi.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Isakule kulunud raha eest oleks saand mõne korraliku kaitsja ja Diaze koopia

Kommentaar

Eilne õhtu nüüd läks üle joone päris positiivselt, aga ka 0-0 viik, teades kus omadega oleme, võrdne võrdsega mäng, oli täitsa hea palsam tiimile. Oli närvilisi olukordi ja meeste käitumisest väljakul, oli näha et frustratsiooni ja ebakindlust veel küllaga sees ja rabistamist, aga üldjoontes see ärakäik kaugemal pigem mõjus hästi. Kui õnnestub CL away õhtul, siis loob head eeldused ka kodus paremini toimetama.

Isak on tõesti väga empty mängumees, ei juleta talle palli liialt anda ja ei oska ta ka end suuremat pallivaldamist omavas tiimis esile tuua, liinide vahel, ilma pallita piisavalt vabaks teha, et talle üldse saaks sööta. Oleme ausad, Newcastle'is oli tema mäng pigem kiirrünnakud ja tsenderdused ja sooloplay kui kaitse pole veel end blokki formuleerunud. Low block'i vastu ei oska Isak eriti midagi teha, Ekitike suudab palju rohkem välja võluda neis olukordades. Õlg-õla vastu olukordades ka Ekitike tugevam.

Aga jah, ma ka teeks UNDO tema ostu osas päevapealt ja REDO Marc Guéhi osas juba suve alguses. Kogu survestamine pidanuks minema sinna, vb murdunuks.

Mis teha, valed bet'id said tehtud üleminekute juhtkonnal ja peame sellega elama. Isegi kui Marc tahaks Jaanuaris tulla, siis ma ei näe eriti põhjust, Palace'il OK'ida seda üleminekut. Pigem me ei saa teda (veel).

MacAllister'ilt nii palju prohmakaid, tüüp tundub väsinud eelmistest hooaegadest. Wirtz on pigem olnud hea viimastes ja temasse on usku. Kohati on näha, et tema head söödud jäävad kasutamata teistel, ei loe olukordi või liiga aeglased ollakse. Kogu Saksa (koondise) leer on vist minuga nõus.

Thank you Sobo, again! No Salah - NO problem!

Kommentaar

Szobo on mänginud Premieris ja meistrite liigas maksimaalsed minutid sel hooajal. Lisaks ka kõik Ungari koondise mängud. Kui ‘poolil on olnud sel sügisel oma nägu, siis on see ungarlase oma. Lõputult ei jaksa aga temagi, teised peavad ka vastutust võtma.

Kommentaar

Karikas Barnsley vastu esmaspäevaõhtune mäng 12. jaanuaril. Minu mäletamist mööda ei ole kuigi tihti ette tulnud.

Kommentaar

Brighton oli suht masendav mingi üks löök väravale 13st, Mitoma ja Kadioglu panid lööke kuhu iganes ja Welbeck oleks pidanud varem sees olema. Onu tuleb koondisesse saada ikkagi. Muidu ma arvan Salah tegi väga hea mängu peale selle mängu finiši kontra kus ta oleks saanud varbaga lükata Van Dijkile aga mängis üle. Muidu hea korner temalt ja assist ikkagi ja proovis isetult mängida, peale viimase 15 minuti. Tundus selline draamale ja mõõnale eelnev Liverpooli energia juba

Kommentaar

Kirjutasin kohe pärast hooaja algust Ekitike kohta, et sellest mehest on kornerites veel kasu. Täna lõpuks ometi oligi.
                                Mäng tundus kuidagi väga pikk ja näis, kes 'pooli meestest homme enam-vähem korras. Tundus, et järjekordseid probleeme võib tulla teistelgi peale Gomeze. Võimaluste lõpetamine on nigel meil - Brighton jättis rohkem tegevusruumi kui mõnedki teised, aga kvaliteetse pealelöögini ei jõuta.

Kommentaar

Working...
                                X