Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Liverpool FC

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Marduk
    Elu ilu on õlu
    • Sep 2002
    • 3671

Iraolaga alustati ametlike kõnelusi. Eks ole näha mis saab.
    Natukene häirib see, et igal pool otsitakse põhjuseid miks ta peaks sobima ja väga vähe, kui üldse, miks ei peaks sobima. Ma näen mõningast sarnasust Brodgersi toomisega, kus taheti sellist nooruslikumat lähenemist, kus meeskond jaksaks joosta, kuid kahjuks peatreeneril puudus kogemus suuremates liigades ja mängudes. Ofc Brodgega olime väga lähedal, aga siiski no cigar.
    Aga eks ole näha ei ole selgeltnägija.

Kommentaar

• Daz Booob
      naughty by nature
      • Sep 2003
      • 11841

Sky esimene uudis on teemal, millepärast Iraola palkamine on omade riskidega.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• mcnamara
        Möirgav mölder
        • Nov 2001
        • 29220

Konate paistab jätkavat ‘pooli traditsioone ja läheb Reali. Julgen küll regulaarses mänguajas kahelda, nii kõikuvad on tema esitused.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

• Wingback
          Eesti koondislane
          • Aug 2001
          • 7976

Konatele sobiks Itaalia või Prantsuse liiga paremini, aga noh soovime edu, äkki kinnitab kanda isegi seal kuidagi, kuigi jah, tundub liiga suur tükk hammustamiseks. Mulle igatahes meeldib et temaga siin ei jätkata. Liiga palju vigu.
          YNWA!

Kommentaar

• Wingback
            Eesti koondislane
            • Aug 2001
            • 7976

Vist juba teate, aga üritatakse tuua meile RB Leipzig’s 19-year-old winger Yan Diomande. PSG'ga konkureerime, seega lihtne pole. Mängijast endast sõltub ja sellest millist tulevikku treenerid mängijale maha müüvad. Iraola'l võiks olla noorte mängijate ülestoomise 'CV' parem kui Enrique, kes pigem kasutab rohkem ready-made mehi.
            YNWA!

Kommentaar

• mcnamara
              Möirgav mölder
              • Nov 2001
              • 29220

Täna 16 aastat tagasi lahkus 'poolist Rafa Benitez. Gillett ja Hicks olid klubi viinud võlgadesse ja püüdsid temast nüüd lahti saada. Veel enne seda pandi aga paika Roy Hodgson.

Kommentaar

• mcnamara
                Möirgav mölder
                • Nov 2001
                • 29220

Iraola on ametlik.

Kommentaar

• onoz9
                  Entusiast
                  • Apr 2014
                  • 859

Põnevad ajad

Peab rahule jääma sellise asjade käiguga. Ma arvan, et Iraola oli parim variant, kes hetkel saadaval on. Vähemalt paberil. Eks ükskõik millise peatreeneri toomisega kaasnevad riskid. Jah, Iraolal pole suure tiimi kogemust. Jah, ta tiimid ei ole korraga PL-i ja CL-i mänginud. Aga see ei muuda teda halvaks peatreeneriks. Isegi Klopp pidi alguses kohanema PL-i tempoga ja mängude arvuga Inglismaal. Iraolal vähemalt on siiski korralik PL kogemus ja teadmised all. See, mis ta Bournemouthis on teinud, hoolimata heade mängijate lahkumisest, on väga muljetavaldav. Tema suurim tugevus on noorte mängijate arendamine ja seda on väga vaja, sest Liverpool on läbimas suurt noorenduskuuri ning sel suvel ilmselt tuuakse veel noori juurde. Mõned näited Iraola käe alt: Kerkez, Semenyo, Zabarnyi, Senesi, Kluivert, Tavernier jne. Lisaks siis kõrge tempoga ja agressiivne mängustiil. Meenutab Kloppi

Aga häid mängijaid on ka vaja, selleks on päris korralikult vaja sel suvel toimetada turul - auke tiimis on päris palju ja ütleks, et lausa 6-7 mängijat on vaja tuua, kui tahta nii CL-s kui ka PL-s suures mängus olla. Ilma selleta oleks ükskõik millisel peatreeneril väga raske midagi saavutada. Niiet suur töö ootab veel alles ees.

Minu jaoks on natuke üllatav, et Iraola on alles 43-aastane. Näiteks noorem kui Xabi Alonso (tõsi, vahe on 1 aasta) ja kapteni VVD-ga vahe 9 aastat.

Kommentaar

• Daz Booob
                    naughty by nature
                    • Sep 2003
                    • 11841

Bournemouthi pani ta kohe rohkem väravaid lööma ja paremini kaitsma ning iga aastaga parandas kohta tabelis - kolm aastat järjest paremaks. Ja seda on ta teinud ka eelnevate satsidega. Vähemalt lubab
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Wingback
                      Eesti koondislane
                      • Aug 2001
                      • 7976

Lootust on, aga garnatiisid pole. Ettevaatlikuks teeb nt Thomas Frank'i hype ja kiire downfall suuremas kohas, aga noh sealne kandepind oli väga õhuke ka mitte nimeka treeneri jaoks.
                      YNWA!

Kommentaar

• mcnamara
                        Möirgav mölder
                        • Nov 2001
                        • 29220

Niipalju kui lugenud olen, ollakse üldiselt optimistlikud. Eks palju sõltub nagu alati sellest, kas vigastused saadakse kontrolli alla. Poolvigase meeskonnaga polnud Kloppilgi tihti midagi teha.
                        Ostumaratoni osas olen ettevaatlik ja ootaksin ikkagi seda, et hangitav sobiks sellesse mängustiili, mida Iraola plaanib.

Kommentaar

• Marduk
                          Elu ilu on õlu
                          • Sep 2002
                          • 3671

Algselt postitanud kasutaja mcnamara poolt
                          Nagu naljatilgad interneeduses räägivad siis meie klubis algas AI ajastu Tere tulemast.
                          Esmane mis loodan on see, et toob klubi mojo tagasi. Siis vaatab edasi.

Kommentaar

• JuriM
                            Eesti koondislane
                            • Aug 2012
                            • 11821

Kas teil on mingi suurem kirbuturg avatud?

Kommentaar

• mcnamara
                              Möirgav mölder
                              • Nov 2001
                              • 29220

Ma arvan, et võid siia sel suvel iga päev ühe ornsteini panna. Kuulujuttude kuum suvi.

Kommentaar

• mcnamara
                                Möirgav mölder
                                • Nov 2001
                                • 29220

Rio sai öösel Bellinghami käest mütsi ja kuulukse, et mängis hästi oma suure koondise debüüdil. Ilus lõpp läbimurdehooajale.

Kommentaar

Töötlen...