Mulle meeldib see inglise keelne termin silly season, sest see kirjeldab suvist akent päris hästi. Kuulujutte on igale maitsele - viimati see, et Bayern üritab rahapakiga pähe lüüa, et Ngumohat osta. Klubi seisukoht on selge - ta pole müügiks (ei tohikski olla).
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Football without Origi is nothing!
Mul meenub esimesena CL finaali 2-0 värav Origilt, mis sisuliselt kindlustas CL tiitli. Teisena see corner taken quickly filigraanne 4-0 värav kuulsas mängus Barca vastu. Ülitähtsate väravate mees, sümpaatne ja kunagi ei vingunud, et pidi olema pingil. Aitäh!
Kommentaar
-
Minule on ta pähe raiunud värava Evertoni vastu - ju sellepärast, et see oli täiesti ootamatu. Vägev vend oli.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kunagi lootustandvatena nähtud noormängijatest öeldakse adjöö Oakley Cannonierile ja James Balagizile. Veel on teadmata Keyrol Figureoa saatus.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Kui Isak Rootsi värvid selga tõmbab, on tegemist hoopis teise mehega. Peab lootma, et Iraola talle sobib - Slotiga ilmselgelt ei haakunud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
Kommentaar
-
Seal on vast rohkem see teema, et kui ka teised meite mängijad kipuvad särama, siis Sloti isiksus oli üks murede allikas ning saab. vaid loota, et siis Iraola saab. paremini suhtlemisega hakkama.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
BBC teatel on tulemas ääremängija Victor Munoz Osasunast.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
Alustatakse Newcastle'is ja lõpetatakse Anfieldil Bournemouthiga. Magus periood on oktoobrist detsembrini kui mitmed tipud vastas ja novembri lõpus ka esimene derbi Evertoniga. Mai paistab valus - loodetavasti on siis millegi peale mängida.
See uus kolmenädalane paus septembris-oktoobris tähendab nüüd sisuliselt seda, et eelnev on vaid sissejuhatus ja siis alles läheb tõsiseks andmiseks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar