Ikka täiesti arusaamatu, et ‘pooli kodulehe arvates on Nicol, Grobbelaar ja Mölby 41.-43. kohal. Liiga noored inimesed listi koostamas: pole kuldaegu näinud ega kogenud.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Wilson tasuta ja ei sobinud? Suur lollus! Kui me midagi üldse õppisime eelmisest hooajast, siis keskväla hädad koos pingiga oli meil ikkagi puudus, kuigi tõsi küll, kaitsev pool rohkem.
Vahepeal nägin kollast et D.Nunez teeb u-turn'i ja tuleb meitele tagasi. Nii veider kui see ei kõla - ma isegi võtaks selle (kui see muidugi ei tähendaks mingite muude investeeringute tegemata jätmist). Lisalt see Gakpo on gone ja meil lihtsalt on vaja mehi, energiat ja pinki ka.
Üleüldse kuidagi palju vaevalisemalt tundub see suvine aken minevat ja lõhnab selle järgi et akna sulgemiseks oleme ikkagi mitu key positsiooni puudu või oleme mingite nimede eest ülemaksnud ja seepärast jääb paar 'lahjemat' nime täienduseks toomata.
Mis seal ikka, loodan et Iraola ja klubi rahamehed näevad ühtemoodi asju.YNWA!Kommentaar
-
Paneks natuke sisu sellisele otsusele ka taha. 3+1 aastane leping ja mees on täna 29 aastane. Palk 90k nädalas, mis boonustega tõuseb 120k. Lepingu sõlmimisel ilmselt 3m-6m. Lisaks minu teada oli ta xG suht madal, aga lõi selle pea 2x üle. Positsiooniliselt oleks ta vaid mänginud paremal äärel. Kasvu 173 ja 1-1 mees ta ka väga ei ole, aga homegrown. Päris keeruline otsus, kas pardale tõmmata või mitte.Kommentaar
-
Eks see ole, kes neid tabeleid koostab see dikteerib mida ta aju mäletab. Kui 50ne aasta pärast selline edetabel tehakse siis meibi on Kenny ja Ian seal top10ne tagumises otsas? Kes siis neid pea 100a taguseid asju ikka enam mäletab.Kommentaar
-
Töö algab. Uued nimed peab meelde jätma: Elphick, Cooper, de la Torre. Ainult Mac Allister ja Munoz on veel MM-il, nii et ülejäänud sats on juba enne kuu lõppu koos. 25. juulil mängitakse jänkidemaal Sunderlandiga.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Gerrard peakski meie esimene olema. Läbi ja lõhki meie nii heas, kui halvas - vedur ja ehitaja ning seda kõrge kvaliteediga mingi 26 aastat põhimõtteliselt.
Erinevalt teistest tublidest läbi ajaloo, oli tihti tema see, kes haris põllu, hooldas ja korjas saagi ning lõpuks aitasid teised üht-teist küpsetada.
Ma lükkaks VVD ka kõrgemale - Salahiga suht ühele pulgale.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar