Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Djourou ei saanud pallile pihta vaid lõi Garciale vastu achilleuse kõõlust. Ja siis Garcia maandus täistallal selle jala peale.Samas võis Djourou olla osaline Luis Garcia vigastuses. Kuna striimi pilt oli sitt, siis päris hästi ei näinud aga tundus, et läksid pallivõitlusesse, ning koos palliga sai ka Garcia jalale pihta. Kas sellest löögist või tasakaalu kaotamisest ning kehvast maandumisest tingituna järgnes vigastus.Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
Cry welcome to the song.
And as it lifts you, time to move on.
We go!Kommentaar
-
Jagielka jutt pole küll veel kinnitust saanud. Hetkel on seda mingid sopaportaalid raporteerinud vaid.
Väidetavalt on lepingud korda aetud Padelli, Leto ja Insuaga. Keskmine neist on 19-aasatne vasak-winger. Tundus you-tube'i ühe klipi põhjalt väga kiire poiss olevat. Muud järeldada ei oska ega taha. Insua kohta ei oska ma muud midagi öelda, kui et on Letoga mõlemad argentiinlased.Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
Cry welcome to the song.
And as it lifts you, time to move on.
We go!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Oeh. See kõik tundub nii kole... Insua tuleku kohta on juba ammu teada - tema on verinoor argentiinlane, kellest esirivistuses niipea asja ei saa. Ülejäänud kahest ei tea mina midagi. Tundub, et ka 'pooli ametlik koduleht mitte.
Aga neid päris esi-11 tugevdusi ei paista hetkel kusagilt.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
Kommentaar
-
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.Kommentaar
-
Londoni ajakirjandus äigab juba mitmendat päeva mõnusa kahjurõõmuga.
Nuuh, elame üle. Ega muidugi Rafal oma skaute Paletta eest õlale patsutada pole tõesti mõtet. Tea kust nad ta välja otsisid?
Aga üldiselt mulle meeldib, kui vint nii mõnusasti üle keeratakse, nagu too Williams oskab. Eile oli Guardianis paar samasugust üllitist veel. Saab mõnuga itsitada vähemalt.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar