Algselt postitas Stok
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Watford
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMa olen ka siin foorumis väljendanud arvamust, et taolised sisseostetud meeskonnad pole jätkusuutlikud ja lähevad varem või hiljem lõhki, aga siis poleks vaja neid kiita nii kaua kui nad edukad on ja sõimata kui halvasti hakkab minema. Watfordi osas on mul väga neutraalsed tunded nagu Leedsi ja enamike teistegi suhtes. Ühtlast joont on vaja hoida.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustoki, jätan meelde, kui klubi enne meeldis, siis ei tohi oma arvamust muuta. mitte mingil tingimusel!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMa olen ka siin foorumis väljendanud arvamust, et taolised sisseostetud meeskonnad pole jätkusuutlikud ja lähevad varem või hiljem lõhki, aga siis poleks vaja neid kiita nii kaua kui nad edukad on ja sõimata kui halvasti hakkab minema. Watfordi osas on mul väga neutraalsed tunded nagu Leedsi ja enamike teistegi suhtes. Ühtlast joont on vaja hoida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitusthaters, šampanjapudelitelt korgid maas juba?
Kommentaar
-
Ben Foster käis kaameraga oma tööpäeva jäädvustamas.
Elu esiliigas on alanud kolmemängulise kaotusteta seeriaga ning Fosteri puuri pole veel ükski pall lennanud.
Eelmise hooaja põhivendadest lahkunud vaid Doucoure, Pereyra ja Mariappa. Praeguse koosseisuga ei tohiks üles tulemine problemaatiline olla. Äkki hakkab Successi ka lõpuks edu saatma. Enne on vaja muidugi põllule saada.
Kommentaar
-
-
Ranieri panigi juba pookstaavid alla. Eks näe, kuidas tal seekord läheb. Kirjutavad, et Watfordi praeguste omanike 14. katse peatreeneriga vähem kui kümne aasta jooksul. Läbikäiguhoov.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar