Algselt postitas Aílton
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
-
Algselt postitas count Vaata postitustMachedale20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas fiorentina Vaata postitustJa milline reaktsioon oleks olnud siis härra Vintsentile vastuvõetav??? Kõik peaksid olema Itaalias sillas ja aplodeerima, et klubist lahkus talendikas mängumees selle pärast lihtsalt, et itaalias ei saa selles vanuses mingeid krdi lepinguid sõlmida?
Martinile - ahvatlev, kuid paraku ilmselt ei juhtu. kui tahad selles kedagi süüdistada, siis jyriööd.
PS vänkide ja muude noorinimeste eest muidugi ei räägi. olge meheks, pange punt kokku.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas EII Vaata postitustKas rassida kuskil ilma rahata metsas või hea rahaeest linnas?
Eks FIGC peab selliste juhtumite puhul küll vaid iseennast süüdistama. Kuna UEFA't ei paista see teema eriti kottivat, siis tuleb saapamaa meestel ikka ise härjal sarvist haarata ja seadust muuta. Seni kuni seda ei juhtu saab aasta jooksul ikka mitmeid kordi kuulda nuttu ja hala noormängijaid varastavatest tiimidest.
Eks lõppkokkuvõttes ole kõik mängija enda suhtumises ja tahtmises kinni.
Seda, kas suur tahtmine kiirelt palka hakata saama ka ära tasub, näitab juba aeg. Federico "sain ka korraks tähelepanu" Macheda oma karjääri hetkeseisuga vist väga rahul olla ei tohiks.
Paar aastat tagasi Firenzest tuuri pandud Fornasieril läheb vist päris tublisti? Vaatasin, et FA Youth Cupil täitsa põhikoosseisu mees olnud.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitust
PS vänkide ja muude noorinimeste eest muidugi ei räägi.
mh, ärge mõnitage mind - ma olen ka inimene
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustmh, ärge mõnitage mind - ma olen ka inimene
siit muide turniiri jaoks veel üks idee - varikontode võistkond.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
The official website of Manchester United Football Club, with team news, live match updates, player profiles, merchandise, ticket information and more.
USA tuuri video. Video viimases kolmandikus, kui tüübid seisavad ülekäigu raja juures, siis mida Fletcher ütleb? Kes intervjueerib Kikot? Ma ilmselt saan valesti aru, sest ...Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitusthttp://www.manutd.com/en/Tour-2011/T...cago-2010.aspx
USA tuuri video. Video viimases kolmandikus, kui tüübid seisavad ülekäigu raja juures, siis mida Fletcher ütleb? Kes intervjueerib Kikot? Ma ilmselt saan valesti aru, sest ...
Reds on tour: Chicago 2010armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Nasrilt toredad väljaütlemised :
"I don't want to sign for a club where I wouldn't be playing the football that I like, where I wouldn't feel happy, just for the sake of money.
"We already earn huge wages. The priority is to make a big career and to win titles.
"This is more important than everything else. I know the value and the meaning of money."“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustNasrilt toredad väljaütlemised :
"I don't want to sign for a club where I wouldn't be playing the football that I like, where I wouldn't feel happy, just for the sake of money.
"We already earn huge wages. The priority is to make a big career and to win titles.
"This is more important than everything else. I know the value and the meaning of money."armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Valencia injured at Copa America
The Reds winger suffered a sprained left ankle (the same one he seriously injured last season) and was forced off at half-time in a match that ended goalless although featured plenty of goalmouth action.Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar