Algselt postitas Chemic
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustE: ok, beebsi arvamus cole'i mehetegude kohta: Phil Dowd clearly tells the players that the reason it's not a penalty is because the ball was (marginally) out of play. Still a horror tackle from Ashley Cole, though, whether it was last-ditch attempt to block a goal or not. That would have been a red card if it were anywhere else on the pitch... ESPECIALLY because it is so late the ball is already out of play."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitusthttp://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...93890888_n.jpg
Ei olnud ikka või ? Tagumine manu mees on Smalling
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustmis sa küsid siis kui vastust tead. daaaa
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustSellepärast et näha, kas Manu fännidel on nii punased prillid peas et isegi sellist sulgu ei tunnista ja ei näe! pool meetrit sulus Smalling, Nani oli samuti sulus kui talle pall söödeti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustSellepärast et näha, kas Manu fännidel on nii punased prillid peas et isegi sellist sulgu ei tunnista ja ei näe! pool meetrit sulus Smalling, Nani oli samuti sulus kui talle pall söödeti.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Inward Vaata postitustJa lõppude lõpuks minu teada, kui kohtunik on kahevahel või on napp suluseis, siis pigem vilistatakse ründava meeskonna kasuks kui kaitsva.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
jumal küll.
jep, sulg oli. kirjuta dowd&co'le kiri.
muust mängust nii palju, et lekkis ja lekkis jõuliselt. samas oli torres muidugi täiesti võrreldav sellega, mille eest roma plekki välja köhis. kõik smurfid, kes hakkavad rääkima, et kui drogba vm oleks selles kuulsas olukorras olnud, siis....mis iganes, neiud. enamus foorumlasi oleks ka sealt sisse löönud, samas tegi läbijooksu just fernando kus teised vennad oleks võib-olla kellasid süganud. oleks kõik (manul oli ka jaburaid situatsiooni-luhtamisi, muideks) enda variandid ära löönd, oleks seis mingi....6-4 jäänd. kahe väravaga võmpa nii ehk naa.
oleksite ralli ühesõnaga, mõttetu.
hea meel on de gea üle. tõrjed nagu tõrjed olema peavad ja rünnakute algatamised...mmmm.
ja jonesi ei jõua ka ära kiita. saaks soengust need blondid salgud välja oleks ideaalne.
kahju on roo'st. või noh...see pennal oli sitt juhus. umbes nagu teate-küll-kellel ja mis finaalis. selle posti veeretatud palli võinuks lihtsalt sisse rammida ja 1-1 olukord - miline avanemine ja sööt! - pidanuks samuti ise nahaalselt ära karistama, aga tundus nagu see mõte sööta tuli nii hilja, et söödukvaliteet kannatas selle all päris jõuliselt. kuna -ks lõpuliste sõnade arv läheb juba paljuks, siis....5st 9. kõik on ilus.
selle 20 löögi kohta tahtsin seda öelda, et (võõrsil on ka muidugi kõvasti peale pommitatud, notlob lõi ikka igast kohast) selline süsteem tingibki selle, et vastane saab mingitest kohtadest lihtsamalt lüüa, sest pole seda DMi, kes ringi sibliks ja lööjaid kinni võtaks.
pannes kaalukausi teisele poole selle taktika poolt antavad lisandväärtused rünnakutel ning selle, et mul personaalselt on jumala pohhui kui mingid vennad 25 pealt mingeid juurikaid orbiidile taovad või kui isegi läheb raami siis david on maailmaklassi shot-stopper, nii et bring it on.
kindlasti tuleb sellest mõni värav, a la dempsey või mõni muu taoline suudab ikka hakkama saada, aga pikemas perspektiivis on ikkagi saviola.
lisaks on kõmmutamisrohkus tingitud ka de gea ebakindlusest esimestes mängudes ja ilmselgetest juhistest teda keskmisest veidi rohkem testida.
igatahes 3-1 chelskile ja top of the league. ilus aeg olla ManU fänn, nautigem seda täiel rinnal.
shalom!buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustMiks sa selle siia panid? Kas on naljakas?
Kommentaar
-
Hull mäng oli. Otsast lõpuni nauditav küll vaid minusuguse neutraalist Arsenali fänni jaoks, sest fitti istus ka kaheväravalises eduseisus terve teise poolaja nagu oleks ora perses, pulss 170 peal ning üritas meeleheitlikult enda huuli otsast närida. Mis siis veel rääkida ühe Chelsea toetajaga argumenteerimata keskustellu astumisest. Jones on loom, kuigi Evansiga kahe peale lasid paar positsioonilist prohmakat läbi ja ründajad natuke liiga tihti enda selja taha läbijooksudele. Kaks totaalset wtf momenti, mis veel meelde jäid: kui Nani esimesel poolajal otsajoone juures Ivanovicilt korralikult keha saanuna kõikumagi ei löönud ning Evansi diagonaalsööt teise värava eel. Oli meeleolukas.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar