Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sir Alex intends to throw Paul Pogba into the lion's den at Elland Road on Tuesday night as United meet old foes Leeds in the Carling Cup third round.
Põnev,põnev.
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
ja üks hea uudis veel: herne vigastus ei olegi vigastus, lihtsalt sai veits muljuda ja peaks juba homme trennis tagasi olema. see mängueelne palvetamine tasub ära.
Nanil ka tiksus sott täis siin chelsea mänguga.Kõik võrdlevad teda ju kogu aeg Ronaldoga.Kui ta suudaks järjepidevalt häid mänge teha siis suhtutaks temasse ka kindlasti paremini.
Ronaldo vs Nani :
Minutid : 6705 vs 6797
Väravad : 19 vs 19
Löögid raami : 98 vs 89
Lööke mööda : 148 vs 141
Löögitäpsus : 39,8% vs 38,7%
Resultatiivsed söödud : 12 vs 34
Võimalusi tekitatud (k.a res. söödud) : 135 vs 213
Pikemaid artikleid leiab vast igaüks ise igalt poolt
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
kuidas ronaldo nii vähe väravaid on löönud? või ma saan ise millestki valesti aru
Need andmed käivad esimese 100 mängu kohta.
Algselt postitas fitti
Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Tänane koosseis peaks tulema järgnevast nimekirjast :Man Utd (from): Lindegaard, Amos, Fabio, Jones, Evans, Giggs, Park, Carrick, Fletcher, Valencia, Owen, Berbatov, Macheda, Diouf, Pogba, W Keane, James, Brown, M.Keane, Thorpe, Fryers.
Sky muidugi väidab, et Gibson on ka mängimas,aga ei leidnud kinnitust,et ta üldse kaasa sõitis.
Skysports 2 HD näitab mängu üle ka , seega peaks ka striime jaguma.Kes ise ei leia , siis:
Nanil ka tiksus sott täis siin chelsea mänguga.Kõik võrdlevad teda ju kogu aeg Ronaldoga.Kui ta suudaks järjepidevalt häid mänge teha siis suhtutaks temasse ka kindlasti paremini.
julgeks väita, et kogu oma jälkuse juures on Nani parem, kasulikum (mitte kasumlikum) mängija kui CR... tra, see geelipea on ka muidugi valus pede
möödunud hooajal tegi Nani stabiilsuses päris suure sammu ning tasapisi hakkas ka jalgel püsima ning Chelsea mängus demonstreeris taaskord enda küpsust.
palli kipub küll üle hoidma, kuid samas loob ta nõnda palju olukordi, et seda väikest foobiat võib ta endale lubada.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
No arvestades,et Rafael ja Smalling on katki ning Valencia oli viimati üpris vinge paremkaitses siis paras aeg äkki proovida.Macheda vasakul äärel , no mai tea
Veel on variant, et mängitakse 2-4-4 süsteemis.
Pogbast kahju.
ons see mingi nali? carrick keskkaitses ja kiko keskpoolikus
Algselt postitas fitti
Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar