Mitmes mäng see järjest on, kui Old Traffordil kodufännid üle lauldakse? Täiesti masendav.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas StenV Vaata postitustMitmes mäng see järjest on, kui Old Traffordil kodufännid üle lauldakse? Täiesti masendav.
Kommentaar
-
Jalgpall on juba kord selline mäng, et alati parem meeskond ei võida. Nagu ka eile juhtus.
Kaks tähelepanekut veel- see Mänjuu Park on isegi veel sitem kui Arsenali oma ja kui see on Mänju järelkasv, siis lubage naerdaInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Well deserved. Päris mitme mehe kohta sai pilt selgemaks, selles mõttes läks 120 minutit igati asja ette.
Algselt postitas orly Vaata postitustGibson on sitt.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas orly Vaata postitustVõitluslik mäng oli. Õnne Crystal Palacile. Gibson on sitt.
PS Ostke see Zaha ära.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustSee on ikka täiesti käsitlematu, kuidas need kuradi kaksikud lagunevad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar