Mitmes mäng see järjest on, kui Old Traffordil kodufännid üle lauldakse? Täiesti masendav.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse

X
- 

Karta on, et turistid üle lauldakse.Algselt postitas StenV Vaata postitustMitmes mäng see järjest on, kui Old Traffordil kodufännid üle lauldakse? Täiesti masendav.
Kommentaar
 - 

Jalgpall on juba kord selline mäng, et alati parem meeskond ei võida. Nagu ka eile juhtus.
Kaks tähelepanekut veel- see Mänjuu Park on isegi veel sitem kui Arsenali oma ja kui see on Mänju järelkasv, siis lubage naerda

Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
 - 

Well deserved. Päris mitme mehe kohta sai pilt selgemaks, selles mõttes läks 120 minutit igati asja ette.
Gibson oli täna üks asjalikumaid.Algselt postitas orly Vaata postitustGibson on sitt.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
 - 

Või nii. Vaatasin vist mingit teist mängu. Gibson ja Valencia olid täna ainsad, kellega mul eriti kobiseda ei ole.Algselt postitas orly Vaata postitustVõitluslik mäng oli. Õnne Crystal Palacile. Gibson on sitt.
PS Ostke see Zaha ära.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
 - 

loog ju, et kaksikutel on kahe peale ühe mehe ramm.Algselt postitas vincent Vaata postitustSee on ikka täiesti käsitlematu, kuidas need kuradi kaksikud lagunevad.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar