Eino Otelul Galati ja Ajaxi mäng peaks ka teemas olema ju!! Aasta jalgpallilahing!! .
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Tänane tiim QPR-i vastu:
De Gea; Evra, Evans, Ferdinand, Smalling;Nani,Carrick,Jones,Valencia;Rooney,Welbec k
Pink: Lindegaard, Berbatov,Giggs, Park,Chicharito, Young, Fryers
Seega täpelt sama algkooseis, mis eelmine nädal Wolvesi vastu. Ühtegi keskkaitsjat pingil pole, see-eest on tore, et Berba ja Chica on tagasi
Kommentaar
-
Algselt postitas homeworld Vaata postitustEksid, Fryers on kaitse
Kommentaar
-
Algselt postitas tempo Vaata postitustKas teistel Bloodzeed HQ stream funksib? Mul juba mitmendat mängu tuleb kiri ette, et cannot retrieve data. Samas twitteris ta väidab, et stream püsti.Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Planche Vaata postitustJah, aga mitte keskkaitse, vaid vasakkaitse.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas imgoinghome Vaata postitustMul töötab ilusti. Võib-olla on sul sitt nett, ta olevat hiljuti streami bitrate'i tõstnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustväga unine poolaeg, seis peaks vähemat 3:0 olema
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar