Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Jah, aga mitte keskkaitse, vaid vasakkaitse. Pink on aga tegelt üliründav ning vajaduse korral saab ju ka Jonesi keskkaitsesse nihutada, kui peaks vajadus tekkima.
Kas teistel Bloodzeed HQ stream funksib? Mul juba mitmendat mängu tuleb kiri ette, et cannot retrieve data. Samas twitteris ta väidab, et stream püsti.
Kas teistel Bloodzeed HQ stream funksib? Mul juba mitmendat mängu tuleb kiri ette, et cannot retrieve data. Samas twitteris ta väidab, et stream püsti.
Mul töötab ilusti. Võib-olla on sul sitt nett, ta olevat hiljuti streami bitrate'i tõstnud.
Algselt postitas fitti
Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kui varakult käima ajad? Mul oli nt el clasico mängu ajal see, et üritasin alles avavile ajal liinile tulla ja kõik sopcasti striimid puhusid sama pilli. Enne-pärast pole kordagi olnud.
Unine küll minu meelest väga öelda ei saaks, väga lahtine jalgpall ühe värava alt teise. Positiivne on see, et ei minda 1-0 peale mängima, vaid rünnatakse nagu hooaja alguses. Paratamatult tekib seeläbi ka QPR-l palju võimalusi, aga Evans ja Rio on senimaani väga hästi hakkama saanud.
Kommentaar