Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
TRA SEe SAF onn ikka t2ielik perse , kuradi "ilgelt" hea meeskond ikka selle asemel et trennis kuradi standardolukordi harjutafa sygatakse mune ning k2iakse joomas ning et osta kuradi korralik m2ngija v6etakse mingi kuradi suvaline akadeemiast ning sellega tahetakse n2idata et raha ei m2ngi, mmis siissm2ngib? Soeng v? Tra p2ss tule maa peale mitte 2ra h6lju 90-ndates. Minu arvates tuleb otsida uus omanik kes systiks seda raha juurkide. Igatahes siukse meeskonna ning m2nguga ei saavuta sittagi.
Kommentaar
-
Haa, tuli ära!TRA SEe SAF onn ikka t2ielik perse , kuradi "ilgelt" hea meeskond ikka selle asemel et trennis kuradi standardolukordi harjutafa sygatakse mune ning k2iakse joomas ning et osta kuradi korralik m2ngija v6etakse mingi kuradi suvaline akadeemiast ning sellega tahetakse n2idata et raha ei m2ngi, mmis siissm2ngib? Soeng v? Tra p2ss tule maa peale mitte 2ra h6lju 90-ndates. Minu arvates tuleb otsida uus omanik kes systiks seda raha juurkide. Igatahes siukse meeskonna ning m2nguga ei saavuta sittagi.
2 järjestikust lutti = uus omanik, treener pask, kohe turule ja suured ostud, glory-glory-glory!
See ongi see millepärast ma teid tšikaagobullsi fänne niiväga "armastan"!
Kommentaar
-
Julgeks väita, et Rafael suudaks paremkaitses oma positsiooni kindlasti paremini välja mängida kui poolkaitses, seega väide, et kedagi teist pole panna on küsitav. Aga see selleks.
Pole viga, Boltoni vastu kindel võit ja Arsenalile võõrsil kott pähe tõmmata ja kõik laulavad jälle, nagu pärast kahte 5-0 seeriat. Aga tõele näkku vaadates - mäng peab muutuma küll, aga turult seda imerohtu samuti ei leia. Ootame&loodame.Kommentaar
-
siis värskemad jalad võrreldes Parkiga, kes ei olnud seni suutnud mitte midagi pakkuda.
ja Rooney oli täna ju täielik kirves. mis hea pärast ta puutumatu peaks olema.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
20 LEGENDKommentaar
-
CÄÄÄN JUUUU PHIL ZE LOOOOOVE TUNAIT.... Phil Jones - he's actually quite shit."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legendKommentaar
-
Fair enough , esimese kohta. Aga Rooneyt ikka välja ei vahetaks, oleks võinud ta keskväljale kasvõi lükata, aga fuck that. Kas Cleverley läheb pühapäeval puujalg alla või mis, pidi nagu jõuludeks korda saama või aasta alguseks..Kommentaar
-
kui njuuka oleks viimase poole sajandi jooksul suutnud peale divari lillevaasi midagi võita, küll siis oleks sealne teema ka samasuguseid puusalt paugutavaid kotkaid täis. ei ole seda rõõmu igale poole antud, et "kõik kuusteist fänni" saaksid ainult omavahel intelligentset arutelu pidada.
ehk et mis sa sügeled, ole õnnelik. hästi mängisite raisad küll täna.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
õige. ta küsis ikka väga aktiivselt seda kollast endale webbi käest. ja kui welbecki vahetust ette valmistati siis uskusin et rooney läheb enne berbat, kuigi eile olid nad võrdselt anonüümsed.Kommentaar
-
Kommentaar
-
see on, kui tagasisööt suunata postide vahele nagu Jones tegi
ja 2 esimese, Ba ja Cabaye supersoorituste puhul polnud Lindegaardil ka eriti midagi teha
(seetõttu läks see VSB vv-i väljavahetamise nali nagu minust mööda)
no keskväljale lükati Anderson,
toodi kolmas ründaja sisse ja viimase vahetusega mindi vana formatsiooni peale tagasiGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar