Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
Ehk siis selge märk sellest, et ei osteta jaanuaris kedagi ?Kommentaar
-
Krt, siis mingi kuu aega veel kindlasti meeskonna listi ei pääse..
Suht teine teema, aga kahju, et Nani nii ebastabiilne on, hooaja eel ma just lootsin, et temast saab see mees kes suudab iga mäng luua midagi ohtlikku, isegi kui üldine mängupilt on mannetu. Aga sellel vennal oleneb kõik vist tujudest (mis enamjaolt on halb nagu näha).Kommentaar
-
Kiko olla täna QPR-i 1-1 viigimängus MK Donsi vastu 71 minutit vasakul äärel mänginud, kuid paistab, et mitte kõige edukamalt. Kirutakse tsenderdusi, millest suurem osa kuskile kõrgustesse läksid, ning üldist viitsimatust midagi korda saata.20 LEGENDKommentaar
-
The sooner United hit rock bottom, the sooner the club can regain its identity.
Ma olen harjunud Arsenal in crisis artikleid lugema, aga see on midagi erilist. Argument 0, spekulatsioon 10. Ei hakanud kommentaare lugema, ootan pigem siinsete ekspertide arvamusi. Hoolimata minu väiksest hinangust. Nt vince, väike tekstisein?Supplies!Kommentaar
-
Artikli lõpus on lause: "This article can no longer be commented on. The comments were opened by mistake." See kehtib vast ka siin foorumis, eriti kui isegi viitad, et argument 0 ...The sooner United hit rock bottom, the sooner the club can regain its identity.
Ma olen harjunud Arsenal in crisis artikleid lugema, aga see on midagi erilist. Argument 0, spekulatsioon 10. Ei hakanud kommentaare lugema, ootan pigem siinsete ekspertide arvamusi. Hoolimata minu väiksest hinangust. Nt vince, väike tekstisein?Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975Kommentaar
-
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar