Algselt postitas taku*
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mt013 Vaata postitustei no see oli midagi enneolematut siukest skoori pole kül kohanud nii kõrgel tasemel keegi teab on keegi kedagi veel suuremalt purustanud veerand finaalides?
Kommentaar
-
Ja siis küsitakse teinekord, et miks sa seda jalgpalli vahid kogu aeg... Briljantne. Hetkeemotsioon on selline, et minu poolest jäägu kasvõi igasugused karikad ja asjad võitmata, need üheksakümmend minutit korvavad kõik. Kuigi tegelikult ei näe mingit põhjust, miks ei võiks taas kõigil kolmel rindel võiduka lõpuni minna. Suurepärane meeskond, kes on sel hooajal suutnud raskel hetkel pea alati veel mõne trumbi varrukast tõmmata. Kasvõi tänane MoM - Fletch. Jah, seesama Fletch, kes alles kaks päeva tagasi oli nagu udukogu. Täna möllas kogu platsi ulatuses kui loom, pluss veel suurepärased söödud. Ning Smithi värav - puhas kunst. In your face, mr pizzaman.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Jes, livescore'i vennad! Tegelt, rääkige uuesti, kuidas see skoor muutus? Et peale 4-0 tuli päriselt kaaaa 5-0? no ei ole. Hoia mul pulssi korda neli.
Lisaks. Kui, nagu lugeda oleme võinud, Inglismaal ja co-l ei kõlba mängida Andorra, Fääri saarte, Eesti ja muu ilmselgelt nõrga saastaga, siis miks peab suur ja võimas United raiskama väärtuslikku energiat selliste naljaklubide peale? uefa peaks selle asja läbi vaatama ja mingid korrektuurid tegema.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
selle 7:1 võidu ma tahaks pühendada kodanik cannumanile, kes aitas me foorumit oma eluliste postitustega edendada. Tottil oli õigus, me ei unusta as romat kunagi.
et glory glory man united jääks igavesti kõlama tartu vanemuise ja kaubamaja vahelisele alale
ps! lõpp vajus ära, ma lootsin vaikselt juba kahe kohalist skooriLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustPisukest kokkuvõtet saaks? mis kuradi kollaps seal juhtus Roomaga ?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
ma ei tea võibolla panen puusse, aga slovakk oli ka eile väga oluline osatäitja Manu võidumängus, sest jõuline mäng lubas kodumeestel ikka mõnusasti ennast tunda ja jama ka, kui iga patsu pärast kohe viga oleks.
Minu kõige emom hetk oli loomulikult siis kui Smith selle neetud mänguvahendi väravasse saatis. Ja raske on ikka mängu kaotada, kui peaaegu iga korralikum löök lihtsalt lendab väravasse.
Kommentaar
-
ikka päris super kollid olid.http://www.dailymotion.com/video/x1ok88_manu-7-roma-1Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Kõik ManU kapifännid lõid siin nüüd ukse pauguga lahti. Raidur, kus sa oled? Aga oli ka põhjust. Eriti hea meel on isiklikult Alan Smithi üle, tema viimane kott kuskil 2005. aasta lõpus, kui ma ei eksi. Ja Premieri satside edu üle Euroopas pole ka põhjust kurvastada. Eks näis, kas see tendents ka edaspidi jätkub.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustKõik ManU kapifännid lõid siin nüüd ukse pauguga lahti. Raidur, kus sa oled?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar