Algselt postitas ChelseaFC
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
MU FCUK
-
Algselt postitas MihkelK. Vaata postitustMiks mitte, kui tohib küsida?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Neevitser Vaata postitustSee meekond peab kõigepealt tõestama, et suudavad Premier League tasemel mängida.....kes riskiks veel oma karjääriga peale kaht argentiinlast?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustOh seda ülbust küll. Ninad nii püsti, et kole kohe. Jääte oma kallisse Premieri lõpuks päris üksi - keegi teine sinna enam ei kõlba. Vaat siis alles pidu ja pillerkaart.MU FCUK
Kommentaar
-
Algselt postitas Neevitser Vaata postitustMis krdi küsimus see on? Mulle tundub et West Ham peab ennast veel kõvasti tõestama, et saada suurte nimede sihtpunktiks. Hetkel on raskusi Premieris püsimisega ja kui neile kukkus sülle kuumim argentiina duo turul, siis ei osatud nendega midagi teha. Kes julgeks tulla oma karjääriga riskima?
Edit: Sorry, et OT
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusträägite siin uutest ründajatest...kas Rossi ei kuulu endam teile? Või plaanib noor itaallane Parmasse jääda ja koondisse pürgida mõne aasta pärast?
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustJah, aga Tevez ja Mascherano olidki veidike ülepuhutud staarid ning euroopasse tulles näitasid, et pole nad nii ässad midagi. Sa võid ju seal Lõuna-Ameerikas palli toksida aga siin peab ka pingutama, et edu tuleks. Õnneks tulid nad maa peale tagasi nähes, et edu ei tule, kui midagi ei tee. Nüüd on ju asi paremuse poole läinud ning Mascherano igati normaalseid esitusi teinud küll juba Liverpooli eest. Ja ka Tevez on hooaja lõpus mänginud meeskonna edus võtmerolli. See West Hamile väga kalliks läinud Transfer ei näita küll nende saamatust. On ju see klubi üks viljakamaid justnimelt noorte koha pealt ning juba Hispaania klubis karastatud, ei näe probleemi, miks ei võiks see noor argentiinlane Upton parkil laineid lüüa
Edit: Sorry, et OTMU FCUK
Kommentaar
-
Algselt postitas Neevitser Vaata postitustEi kulla mees, Tevez on super ja äss , pole kunagi selles kahelnud, aga asi on West Hamis. Inglismaa jalgpall on neile tänulik noorte eest, kes just WH-st on tulle alla saanud, aga arvan ikkagi , et ise suurte staaride ostmiseks ollakse natuke roostes, oleks vast õige sõna.
Kommentaar
-
Vidic ja Rio reisivad Milanosse Loodetavasti on ka Saha oma probleemidest üle saanud.
Kurjad keeled räägivad, et Neville'i jaoks on hooaeg lõppenud
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustJha, kindlasti väga suurte staaridega nad hakkama ei saaks, aga kas see noor argentiinlane on siis staar? pigem mitte. Kuid eelkõige sõltuvad kõik üleminekud West Hamil sellest, kas nad jäävad püsima või mitte.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustTundub,et sinu jaoks tulid need nimed jalgpalli alles siis kui lääne sinkide ühendus neid palkama asus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar